GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 45

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,5K
Okunma
453,2K
Sayfa
45/477
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav trezeguet dillemesi yapıyorsunuz da 5 milyon bonservis 1.8-2 arası da maaş var herifin. Feghoulinin bize geldiği yaşın aynısı.
3+1 sözleşme ister. Yatışa geçmeyeceğini nereden biliyorsunuz.
Elinde yunus varken trezeguet falan almam ha yunus yada kerem giderse de o paraya max 24 yaşında bir oyuncu alınması taraftarıyım.

Şu son transfer politikasından vazgeçelim. 3 sene sonra amacı kalmamış türkiyede takılırım zaten mentalitesindeki oyuncularla değil bir sonraki adımın sevilla, inter olacak diyen oyunculara bakmalı. 5 milyona danimarkadan ne oyuncular çıkarırsın yeter ki görebilen gözler önemli.

Açıksası başından beri Okan Buruk 'un en doğru isim olduğunu düşünmekteyim. Diğer adayların bize gelmeyeceğini veya geliyorsa bile ciddi mali yükümlülükler getireceğini düşünüyorum. Rose ile anlaşıldı iddiaları var doğruysa hayırlı olsun.

Yalnız bu süreci Okan Buruk da doğru yönetemedi bu bir gerçek. Kariyeri zaten yeterince gösterişli iken kendini hazır kıta bekleyen Galatasay'ın kapısında yatan biri gibi gösterdi. Şimdi insanlar onu çantada keklik görüyor gelirse de her türlü şarta razı olacağını transfer yapılmasa bile bu durumdan şikayetçi olmayacağını düşünüyor. Bu çok büyük hata şu an Hamzaoğlu gibi hali hazırda yönetimin hatalarını kolayca telafi edebilecek ve anında satış yiyebilecek görüntü çizmekte kendisi.

Biz hala Cenk beyin makul ücrete anlaşmayı beceremeyip, adam başı 3 er milyon euro vermesini beklıyoruz herhalde

Treze gidebilir. Aldiklari icin tesekkur bile ederim. Vasat herifin teki ve gereksiz bi transfer

Ancak umut mühim 1 oyuncu

Trezeguet'nin en baştan beri bu kadar övülmesi çok garip geliyor bana da. Bizim seviyemizde olduğunu hiç bir zaman düşünmedim.

Eren iyi transfer ama Doğucan da iyi transfer..
FVXGRWaXoAA8A_i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt