- 3 Haziran 2015
- 57.144
- 66.325
- 4.143
Gittiadam gitmedi ki daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gittiadam gitmedi ki daha
umut as olmaması kimi alacaklar aga, ben sana söyleyeyim kafayı yine taşlara vuracağız. Diagne as forvettir açıklaması gelirse tekrar konuşuruzUmut'ta gelse as santrafor olmayacak beklediğin gol sayısını o da bulamayacak zaten.
Sırf Gomis, Diagne'nin 5 milyon maaşı var zaten onlardan çıkmadan as santrafor bekleme.umut as olmaması kimi alacaklar aga, ben sana söyleyeyim kafayı yine taşlara vuracağız. Diagne as forvettir açıklaması gelirse tekrar konuşuruz
Nerde lutfen soyleyinmarcooooooo roseeeeeeeee
o zaman biz harbiden hapı yutmuşuz, neyse hoca bi gelsin de artıkSırf Gomis, Diagne'nin 5 milyon maaşı var zaten onlardan çıkmadan as santrafor bekleme.
o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo haNerde lutfen soyleyin
Tam laypzigden bayerne gitmelik topcu ismio ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha
o zaman maceraya gerek yok okan gelsin başlasın, böyle forvetlerden verişm almayı biliyor, yabancı getirsek bu ne qwk bana yeni golcü getirin derİyi bir hocayla diagne- mustafa- gomis üçlüsü iyi iş yapar mustafa iyi paraya satılırsa o zaman forvet transferi düşünülür gibi. Önceliğimiz as taş gibi orta saha ve kanatları yedekleyici oyucular olmalı.
Umut'u her hoca ister.Daha fazla oyuncu kaptırmadan transferlere hız verilmeli..Teknik direktör belli olmadan transfer belli olmaz helede yabancı olacaksa caulker gibi alıp kiralayalım mı yav
kaç yıldır transfer takip ediyorsun?Tam laypzigden bayerne gitmelik topcu ismi
Caulkeri alip kiralayalimTeknik direktör belli olmadan transfer belli olmaz helede yabancı olacaksa caulker gibi alıp kiralayalım mı yav
eren elmalıya üzüldüm ya, baya iyi bek ts bunu geliştirirse iyi paraya gömerUmut'u her hoca ister.Daha fazla oyuncu kaptırmadan transferlere hız verilmeli..
Allah razi olsun ondan o zamano zaman maceraya gerek yok okan gelsin başlasın, böyle forvetlerden verişm almayı biliyor, yabancı getirsek bu ne qwk bana yeni golcü getirin der
4,5 milyon euro diyen var 6 milyon euro diyen var Tsliler 3,5 milyon euroya aldık diyolareren elmalıya üzüldüm ya, baya iyi bek ts bunu geliştirirse iyi paraya gömer