- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TL migökdeniz bayrakdarı almak lazım hücuma alternatif olur, iyi hoca elinde 2 seneye 15 m bonservis getirir
şu yapıyı gördğkçe ben de fazla açılmamak gerektiğini düşünüyorum. şimdi kuru da düşünmek şart, taksitli transferi aman ha sakın yapmasınlar. sattın gittin nakitle adam alacaksan al tamamdır. seneye kur ne olacak allah bilir, 3 kuruşluk zevk yaşayalım diye 30 kuruşluk zarara gireriz vallahi.Bana göre de maceraya gerek yok. Önümüzdeki sene sınırsız item basan trabzon ve sınırsız gücüyle para ve hile basan bir koçspor var. Şu şartlarda yapılacak en mantıklı hamle eldeki kadroya sağlam takviyeler yapmak.
4-5 tane adam akıllı transfer ile işi çözeriz. Halil banko alınmalı bunu yatırımlık oyuncu olduğu için söylüyorum. Ve yeni transfer olarak yazmıyorum.
2 tane sağlam orta saha.
2 tane geriden oyun kurabilen defansif özellikleri yüksek bek
ve olabiliyorsa 1 tane de kanat oyuncu.
Satışların duruma göre de yeni takviyeler.
Şimdilik bizi kurtaracak durum en çok ihtiyacımız olan yer net olarak orta bölüm. Sonra eksiğe göre kiralık vs. hamleler yapılır.
Elimizde iki müthiş kanat var ve bunları yedekleyecek aynı kalibrede yabancı gerekiyor.
Bence değil. 10. olur bu hücum rotasyonu.Gomis
Diagne/Mostafa
Eren Aydin
Super lig icin yeterli degil mi
Bence yeterli
kuveyt dinarı
gökdeniz bayrakdarı almak lazım hücuma alternatif olur, iyi hoca elinde 2 seneye 15 m bonservis getirir
evet tek kusuru tembel gibi duruyor, uzun zamandır takip ediyorum şu tembelliği üstünden bi atamadı. iyi bi hoca başka bişey yapabilir onusahada çok tembel bir görüntüsü var o herifin
doğukan daha cevval sanki
dogukan bunyamin gokdeniz bizim seviyemizle uzaktan yakindan alakasi olmayan topcular. Uzak dursunlsrkuveyt dinarı
gökdeniz hakkında yanılacaksındogukan bunyamin gokdeniz bizim seviyemizle uzaktan yakindan alakasi olmayan topcular. Uzak dursunlsr
gökdeniz bayrakdarı almak lazım hücuma alternatif olur, iyi hoca elinde 2 seneye 15 m bonservis getirir
Trezeguet ne alaka Nwakaeme ne olacakİkisi 5-6 milyon € civarıymış ama taksitli. Bugün Trezeguet de açıklanabilirmiş.
hepsini temizlerler gerekirse - BJK nin vergilerini temizlediler - diğer herkesin "ona yaptın banada yap - git 80 milyondan topla açığı" derler...Trabzon'un transfer sayısı arttıkça g.te girecek vergi zamlarını bekliyorum.
iyi bi hocanın elinde yunusun 30-35lik potansiyeli varGökdeniz ilerde 15 edibilecek ise bizim yunus 100 falan o zaman reis.
trabzondan utanıyorlardırBir merakım - TS neden istanubla davet ediyor ki topçuyu trabzon yerine ?
Sorunlarımızdan birisi de sonradan giren oyuncuların vasıfsızlığı.şu yapıyı gördğkçe ben de fazla açılmamak gerektiğini düşünüyorum. şimdi kuru da düşünmek şart, taksitli transferi aman ha sakın yapmasınlar. sattın gittin nakitle adam alacaksan al tamamdır. seneye kur ne olacak allah bilir, 3 kuruşluk zevk yaşayalım diye 30 kuruşluk zarara gireriz vallahi.
Bir merakım - TS neden istanubla davet ediyor ki topçuyu trabzon yerine ?