Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre de maceraya gerek yok. Önümüzdeki sene sınırsız item basan trabzon ve sınırsız gücüyle para ve hile basan bir koçspor var. Şu şartlarda yapılacak en mantıklı hamle eldeki kadroya sağlam takviyeler yapmak.

4-5 tane adam akıllı transfer ile işi çözeriz. Halil banko alınmalı bunu yatırımlık oyuncu olduğu için söylüyorum. Ve yeni transfer olarak yazmıyorum.
2 tane sağlam orta saha.
2 tane geriden oyun kurabilen defansif özellikleri yüksek bek
ve olabiliyorsa 1 tane de kanat oyuncu.
Satışların duruma göre de yeni takviyeler.

Şimdilik bizi kurtaracak durum en çok ihtiyacımız olan yer net olarak orta bölüm. Sonra eksiğe göre kiralık vs. hamleler yapılır.
Elimizde iki müthiş kanat var ve bunları yedekleyecek aynı kalibrede yabancı gerekiyor.
şu yapıyı gördğkçe ben de fazla açılmamak gerektiğini düşünüyorum. şimdi kuru da düşünmek şart, taksitli transferi aman ha sakın yapmasınlar. sattın gittin nakitle adam alacaksan al tamamdır. seneye kur ne olacak allah bilir, 3 kuruşluk zevk yaşayalım diye 30 kuruşluk zarara gireriz vallahi.

cool-macka-pozdrav.gif

Bir merakım - TS neden istanubla davet ediyor ki topçuyu trabzon yerine ?

Benim anlamadığım Halil'i daha 1 ay önce kimse beğenmiyordu. Şimdi herkes ister olmuş. He yerli sınırı var gelsin zaten bence de siz niye bir anda "Halil mutlaka gelsin" moduna geçtiniz 1 ayda? Milli takım performansı falan mı? Merak ettiğim için soruyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu yapıyı gördğkçe ben de fazla açılmamak gerektiğini düşünüyorum. şimdi kuru da düşünmek şart, taksitli transferi aman ha sakın yapmasınlar. sattın gittin nakitle adam alacaksan al tamamdır. seneye kur ne olacak allah bilir, 3 kuruşluk zevk yaşayalım diye 30 kuruşluk zarara gireriz vallahi.
Sorunlarımızdan birisi de sonradan giren oyuncuların vasıfsızlığı.

Bekte ömer, kanatta babel canı iteyince oynayan arda, feghouli, 1 maç oynayıp 20 maç arazi kılınç ile ilerleme kaydedemeyiz.
Şu adamlardan kurtulduk şimdi yerlerine kalitelileri monte etme vakti.
Hiç olmayan bir pozisyonu yunusla doldurduk. Son zamanlarda yükselen bir bay, ve yangın atan halil var keza halil keremle acayip anlaşıyor.

Ligde maç yaptığımız takımlar litvanyadan güçlü değiller ama biz gidip 3.lg takımına bile yeniliyorduk niye bok gibi orta sahamız var diye. Milli takım şablonuna bakınca aslında olması gereken ne belli oluyor.
Bu sene 10 oyuncu gitsin 15 gelsin senesi değil o olursa gelecek sene.

Yıllardır yapmamız gereken politika free oyunculara çökmek olmalıydı hepsini ısrarla kaçırıp sonra para yok ayağına yatmak hainliktir yerlerie alınan oyuncuar da freler kadar performans verseler keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt