Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dkdan sonra satmak en öantıklısı olacaktır. Olası bi çeyrek final ve nelsonun iyi performunda serbest kalma maddesini ödemeleri hayal değil gibi
Sadece serbest kalma bedeli odenirse onay verilmeli. Onun dışında olmaz. Sevillaya da asla oyuncu verilmemeli

İzleyen var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet hocam veiga benim de dikkatimi çok çekmişti çok iyi bi oyuncu. Palmeiras genel olarak çok hoşuma gidiyor iyi oyunvulara sahipler

sevgili enis,
dedigim uruguay linin vidyosuna baktin mi ?
tepe nokta bu isim brezilya liglerinde,benim adima...sonra bahsini ettigim iki isim veiga ve digeri.

bu arada, nelsson ilk basligi acildiginda nacizane detayl bir mesaj eklemistim oraya,
orda ozellikle vurgulamistim; aldigimizin cok fazlasina kolayca satabilecegimizi..vb vb.

dolayisiyla performans istikrar geldiginde de devam ettigi icin haliyle fiyat da artti. surpriz olmadi benim adima...

teknik adam konusu halledilsin akabinde oyunculara arti eksi denklemli karalariz bir kac sey.

benim adaylarim halen ayni isimler.

İzleyen var mı ?

Gelmez Rus oyuncuyu çıkartmak zordur yabancı oyunculardan olsa şu şartlarda getirebilirsin de Barinov falan çok zor oyunculuğuna gelince iyi adamdır rakibe iyi basar bir regista diyemem tam olarak ama geriden çıkışlarda da sorun yaşatmaz ayağı düzgündür

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ömrü hayatım boyunca 1 tane namuslu işini yapan Galatasaray muhabiri görmedim

sevgili enis,
dedigim uruguay linin vidyosuna baktin mi ?
tepe nokta bu isim brezilya liglerinde,benim adima...sonra bahsini ettigim iki isim veiga ve digeri.

bu arada, nelsson ilk basligi acildiginda nacizane detayl bir mesaj eklemistim oraya,
orda ozellikle vurgulamistim; aldigimizin cok fazlasina kolayca satabilecegimizi..vb vb.

dolayisiyla performans istikrar geldiginde de devam ettigi icin haliyle fiyat da artti. surpriz olmadi benim adima...

teknik adam konusu halledilsin akabinde oyunculara arti eksi denklemli karalariz bir kac sey.

benim adaylarim halen ayni isimler.
Arrascaetayı izlemiştim hocam. Hatta bi aralar muslera galatasaraya önerdi görüşülüyor tarzı haberler çıkmıştı, o zamanlar sanırım daha ülkesinde oynuyordu. Ondan kısa sğre sonra brezilya ligine geçmişti. Elimizde ülkesinde idol biri var ve biz onu yetenekli gençleri getirmekte faydalanamıyoruz. En son manchester utdnin geçen sene aldığı pellistri hakkında bi haber çıkmıştı muslera önerdi diye, he bizim bütçeyi aşan bi çocuk ama uruguayda bunlardan çokça var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt