Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.663
- 73.200
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam can tongo space diye marka yaptı, iyi ekmek yiyocan tongo yine space odası açmış bu herifin işi gücü yok mu yav ulan insan hiç mi yılmaz ya
Abartma lanlan bari hikmet karamanı getirin
Uruguaylı oyuncuları biz alamayiz o lig kapalı bize son yıllarda en çok oyuncu ihraç eden ülkelerden biri oldu Nahitan Nandezle başlayıp valverde De la Cruz pellistri Darwin nunez birkac yıl önce olsa haklıydınArrascaetayı izlemiştim hocam. Hatta bi aralar muslera galatasaraya önerdi görüşülüyor tarzı haberler çıkmıştı, o zamanlar sanırım daha ülkesinde oynuyordu. Ondan kısa sğre sonra brezilya ligine geçmişti. Elimizde ülkesinde idol biri var ve biz onu yetenekli gençleri getirmekte faydalanamıyoruz. En son manchester utdnin geçen sene aldığı pellistri hakkında bi haber çıkmıştı muslera önerdi diye, he bizim bütçeyi aşan bi çocuk ama uruguayda bunlardan çokça var
senaryo kokusu aldımG. Dinç önemli bir görüsme yapmam lazim dedi gitti yayindan
Ne zirvaliyor.Haluk bey cok sinirli
Irmak Kazuk ve Özgür Buzbaş'ı başarılı buluyordum.Ömrü hayatım boyunca 1 tane namuslu işini yapan Galatasaray muhabiri görmedim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha galatasaray’a gecmedi birazdan gececekmisNe zirvaliyor.
Hocamin bastaki tavirlari komedi kulyutmaz gibi icinden geciyo muhabirlerinYani bir tarafta sıkıcı uyku getiren basın toplantıları,bol bol hakem sitemleri, zaman zaman gerginleşerek ceza yemek, yanlış transfer anlayışları, yerli yersiz taraftara laf sokuşlar, sebebinin ne olduğu belli olmayan ultraslan ve medya desteği, kötü rotasyon anlayışları, oram buram ağrıyor diye kaytaran disiplinsiz oyuncular, ilerde oluşabilecek garip menejer bağlantıları..
diğer tarafta görkemli oyun, heybet dolu basın toplantıları, doğru transfer ve kadro yapılanması..
Karar yönetimin!!
Nelsson için DK kumarı oynanmalı zaten. Olur da 11 oynarsa işler değişir.Doğru mantıklı hiç düşünmemiştim vallahikaan desek o da aynı kapıya çıkar 1.7den aşağı imzalamaz gibi.
Hocamin bastaki tavirlari komedi kulyutmaz gibi icinden geciyo muhabirlerin
Maçta kendisine bayağı sövmüştüm ama nasıl oyuncuydu hatırlamıyorum. Sürekli faul yapıp bizim hücumları durduruyordu.
Hem hoca tipi olarak hem ortasaha tipi olarak Gattuso tipi birine ihtiyacımız var. Medya - basın - Terimci taraftarlar falan iki kötü sonuçta De Zerbi falan de motive olur burda muhtemelen. Pis işlere alışkın , biraz agresif takılacak , ama bu agresifliği göze batmayacak birine ihtiyaç var.
Ben de Okan’ı çok sevsemde basın yerli hocalardan bilgi falan aldığı için devamlı yerli hoca kazandırıp yabancıyı yemek istiyor. Şurda Tudor iyi ayar vermişti. 2 puanla ikinci adama neler söylediler, Terim 12.oldu çıt çıkarmadılar. Tudor’un iyi ya da kötü hoca olmasından bağımsız. Yabancı hoca düşmanlığı var bu ülkede en çok da basında.
knk video'ya bak gomis hiç değişmemiş herif aynıBu adami gorevden aldiklarinda liderle kac puan vardi aramizda rts
Okan hocama hazir misingsye gelene kadar diğer 18 takımın haberlerini verecekler glb