Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.753
- 13.474
- 2.463
Fatih Terim haberleri arttı
Dosta güven düşmana korku salıyor hocamızın geri gelme ihtimali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim haberleri arttı
yok hoca belli bile şu an taraftara oynuyorlar uğraştık olmadı vs diyeTers totem mi yapıyorsun?
Karamsar olmamaya davet ediyorum.yok hoca belli bile şu an taraftara oynuyorlar uğraştık olmadı vs diye
hoca okan oldu bile, rose zerbi falan göstermelik tepki çekmeme çabalarıhoca olacak olsa çoktan olmuştu .
hoca olacak olsa çoktan olmuştu .
karamsarlık değil realite. seçim kazanmak için rose zerbi falan lazımdı şimdi birden okana giderlerse tepki olurKaramsar olmamaya davet ediyorum.
Ben siyaseti pek sevmem reis bilmem de
Seçimden önce hiç konuşulmadı ki dursun tarafında td seçildikten sonra bu isimler yavaş yavaş çıktı o yüzden ihtimal var bence ha beceremeyebilirler mi evet beceremeyip işin sonunda okana dönebilirler.karamsarlık değil realite. seçim kazanmak için rose zerbi falan lazımdı şimdi birden okana giderlerse tepki olur
hoca okan oldu bile, rose zerbi falan göstermelik tepki çekmeme çabaları
Her türlü net en az 4 11 oyuncusuna ihtiyacımız var okan bunu göz ardı ederde çözerim derse kendi kaybeder başarısız olup.Okan ile takımın değişmesine gerek olmaması da ayrı problem. Hamza gibi içimizden çözer artık.