Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.323
- 67.151
- 4.933
Witseli kadrolardan cikaralim
Bizim foruma göre ama bitikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Witseli kadrolardan cikaralim
5 sene önce benzema gelmesin deniyordu. Gscimbomda normal şeyler bunlarBizim foruma göre ama bitikti
Rtaşlarımda has topçu ile para avcısını ayırt etme sorunu var5 sene önce benzeme gelmesin deniyordu. Gscimbomda normal şeyler bunlar
Şu saatten sonra Allah rızası için üstüme ortasaha atın modundayımWitsel'le Matic'in beğenmeyen taraftarın takımının son 2 senedir 6 numarası Taylan.
Valla Ben iyi topçuya skoru değiştirecek olana iyi para veririm. Mesela talisca 3 3.5 veririm. Daha ucuz olsun diye 2 3 oyuncuya veriyorsun bir halt yemiyorlarRtaşlarımda has topçu ile para avcısını ayırt etme sorunu var
Şu saatten sonra Allah rızası için üstüme ortasaha atın modundayım
O zaman reisi geri çağıralımŞu saatten sonra Allah rızası için üstüme ortasaha atın modundayım
Dortmund kurtulmak mi istiyor nedir. Okani getirin arkadas olsun bitsinAli Naci Küçük: Galatasaray’da Tudor konusu yönetim tarafından masaya yatırıldı ancak Pirlo’nun Karagümrük ile anlaşması sonrası; Tudor’un Pirlo’nun yardımcılığını yapması nedeniyle Galatasaray’ın marka değeri ve gelebilecek eleştiriler düşünülerek rafa kalktı.
Ali Naci Küçük: De Zerbi Galatasaray’dan 5 milyon € maaş istedi, bu yüzden olması zor.
Ali Naci Küçük: Yönetim Marco Rose isminde duruyor. Rose’nin maaşının bir bölümünü Dortmund karşılayacak, bu yüzden bir avantaj. Yönetim marka bir isim getirmek istiyor. Okan Buruk ise tek yerli aday.
Sebep?Ali Naci Küçük: Galatasaray’da Tudor konusu yönetim tarafından masaya yatırıldı ancak Pirlo’nun Karagümrük ile anlaşması sonrası; Tudor’un Pirlo’nun yardımcılığını yapması nedeniyle Galatasaray’ın marka değeri ve gelebilecek eleştiriler düşünülerek rafa kalktı.
Ali Naci Küçük: De Zerbi Galatasaray’dan 5 milyon € maaş istedi, bu yüzden olması zor.
Ali Naci Küçük: Yönetim Marco Rose isminde duruyor. Rose’nin maaşının bir bölümünü Dortmund karşılayacak, bu yüzden bir avantaj. Yönetim marka bir isim getirmek istiyor. Okan Buruk ise tek yerli aday.
O zaman reisi geri çağıralım
avcı bjk gibiSebep?
Cica berkana 10.5 bons verdik harbi 1 gram katkı alamadık.Valla Ben iyi topçuya skoru değiştirecek olana iyi para veririm. Mesela talisca 3 3.5 veririm. Daha ucuz olsun diye 2 3 oyuncuya veriyorsun bir halt yemiyorlar