Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yüksek düşüşe geçen çöplerden uzak durmak lazım, onyekuru, seri, trezeguet,diagne, bunları sadece FIFA , Manager, oyunları oynayanlar istiyor eminim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav bunlara para verene kadar farklı şey denemek lazım geçen sebe bir miktar yaptık başlangıçta iyiydi aslında bazı oyuncular o ayrılıktan sonra da düşüşe başladı.
Hemen hepsinin muadili de var. Ha git romanyadan oyuncu al demiyorum elbette ancak olympiacos misal bu konuda örnek olmalı. Büyük takımların altyapılarında dehşet oyuncular var eğer yatırımlık genç isteniyorsa buralara gidilmeli plase her zaman benim için slav ülkeleridir.
Misal nelsson biraz pahalı olabilir ama 80 taksitle aldık aldığın paranın üzerine bugün kar ile satarsın.
Biz burada kimsenin isimlerini bilmediği adamları öneriyoruz ama koca scout ekibi bunları bulamıyor göremiyor 1-2 sene sonra da aynı adamlar patlamayı yapıyor

ts tarafı kaan ayhan'ı almaya çalışıyormuş; baya iyi transferler ama geçen sene mücadeleci olmayan ligde bile patlamaya müsait olan AA, bu sene kesin patlar

Yav bunlara para verene kadar farklı şey denemek lazım geçen sebe bir miktar yaptık başlangıçta iyiydi aslında bazı oyuncular o ayrılıktan sonra da düşüşe başladı.
Hemen hepsinin muadili de var. Ha git romanyadan oyuncu al demiyorum elbette ancak olympiacos misal bu konuda örnek olmalı. Büyük takımların altyapılarında dehşet oyuncular var eğer yatırımlık genç isteniyorsa buralara gidilmeli plase her zaman benim için slav ülkeleridir.
Misal nelsson biraz pahalı olabilir ama 80 taksitle aldık aldığın paranın üzerine bugün kar ile satarsın.
Biz burada kimsenin isimlerini bilmediği adamları öneriyoruz ama koca scout ekibi bunları bulamıyor göremiyor 1-2 sene sonra da aynı adamlar patlamayı yapıyor
geçen yılki planlamadan tutmayan birtek cica var , morutan kereme verdikleri şansın yarısını verseydiler şu an oda çift haneli rakamlara ulaşırdı , şuan satarken zarar edebileceğimiz birtek cica var zaten , Berkanı falan saymıyorum, çok gayretli hırslı istekli takdir edilir ama adam çöp , tıpkı Taylan gibi , adam gibi 2 ortasaha olsaydı şu an 12,18 eder dediklerimizin hepsi 25,30 ederdi, demem o ki katılıyorum bu plan ile devam etmek lazım , Porto, Benfica Ajax asla olamayız aşikâr ama bu Anderlecht, Olympiakos, C.Brugge kadar olmalıyız

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nobet konusunda diger kulup baskanlarin aciklamalari paylasilmasin. ANC'nin aciklamalari Besiktas konusuna aktarildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt