- 3 Haziran 2015
- 57.147
- 66.330
- 4.143
Doğru Diri bir akbaba kdb etkisi yaratacaktır zaten.
Yorumunu okuduktan sonra benim gaz seviyesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru Diri bir akbaba kdb etkisi yaratacaktır zaten.
Yav bunlara para verene kadar farklı şey denemek lazım geçen sebe bir miktar yaptık başlangıçta iyiydi aslında bazı oyuncular o ayrılıktan sonra da düşüşe başladı.yüksek düşüşe geçen çöplerden uzak durmak lazım, onyekuru, seri, trezeguet,diagne, bunları sadece FIFA , Manager, oyunları oynayanlar istiyor eminim
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ney sakat topçu mu severiz sever. Gelsin 20.hafta taylanın yerine girer.![]()
Florian Grillitsch - Performans bilgileri 25/26
Güncel performans bilgileri Florian Grillitsch (SC Braga) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
geçen yılki planlamadan tutmayan birtek cica var , morutan kereme verdikleri şansın yarısını verseydiler şu an oda çift haneli rakamlara ulaşırdı , şuan satarken zarar edebileceğimiz birtek cica var zaten , Berkanı falan saymıyorum, çok gayretli hırslı istekli takdir edilir ama adam çöp , tıpkı Taylan gibi , adam gibi 2 ortasaha olsaydı şu an 12,18 eder dediklerimizin hepsi 25,30 ederdi, demem o ki katılıyorum bu plan ile devam etmek lazım , Porto, Benfica Ajax asla olamayız aşikâr ama bu Anderlecht, Olympiakos, C.Brugge kadar olmalıyızYav bunlara para verene kadar farklı şey denemek lazım geçen sebe bir miktar yaptık başlangıçta iyiydi aslında bazı oyuncular o ayrılıktan sonra da düşüşe başladı.
Hemen hepsinin muadili de var. Ha git romanyadan oyuncu al demiyorum elbette ancak olympiacos misal bu konuda örnek olmalı. Büyük takımların altyapılarında dehşet oyuncular var eğer yatırımlık genç isteniyorsa buralara gidilmeli plase her zaman benim için slav ülkeleridir.
Misal nelsson biraz pahalı olabilir ama 80 taksitle aldık aldığın paranın üzerine bugün kar ile satarsın.
Biz burada kimsenin isimlerini bilmediği adamları öneriyoruz ama koca scout ekibi bunları bulamıyor göremiyor 1-2 sene sonra da aynı adamlar patlamayı yapıyor
bu adamlar ancak Eyüpsporda yedek olur Murat abartmıyorumYedeklere fazla transfer yapmayacaksak oyuncuları doğru kullanalım.Ömer'i 8 numara yedeği Oğulcan'ı da sağ bek yedeği yapalım derim..

Yerine bonservisli oyuncu almayacaksak en iyi yol bence bu abi.Her oyuncudan yararlanmak gerek..bu adamlar ancak Eyüpsporda yedek olur Murat abartmıyorum
MalikMuleka yerli olsaydi ismi ne olurdu
en iyi yol dediğin altyapıda birtane oyuncu bırakmaz, hepsi kaçarYerine bonservisli oyuncu almayacaksak en iyi yol bence bu abi.Her oyuncudan yararlanmak gerek..
Hüsnü'de Maliğin elinde bombalı armut patlatırdı
niye almıyoruz reis. küçülmeye mi gidiyoruzYerine bonservisli oyuncu almayacaksak en iyi yol bence bu abi.Her oyuncudan yararlanmak gerek..
Oynatsan da kaçar abi.Emir 1 hafta bekleyemez miydi?Yeni başkan yeni hoca diyerek takımda kalırdı.Oyuncunun menajerlerini değiştirmedikten sonra o iş sıkıntı bence..en iyi yol dediğin altyapıda birtane oyuncu bırakmaz, hepsi kaçar
Denayer ve beka beka geldi mi
Bunları oynatacağıma alt yapıdakileri oynatırım reis.Yerine bonservisli oyuncu almayacaksak en iyi yol bence bu abi.Her oyuncudan yararlanmak gerek..