- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşref rudi garcia çekecektiokan'ı eşref de getirirdi ne anladık bu işten.
okan'ı getirmek de mesele yok demek istedim knkGetirmezdi o %100 yabancı olacak diyordu.
Gallardo okey iyi ivme yakaladı da Rose şart sürecek kadar sansasyonel bir hoca değil.Gallardo ve Rose gelirse iyi oyuncular şartiyla gelecekleri %100
Okan gelirse 2 orta saha 2 yedek ile idare ederiz![]()
Hasan agabey yanlis duyum vermez yillardir tanirimUlan 20 senedir Gallardo yu getirecek uçağı bekliyoruz. Havaalanı değişti. Adam hoca oldu inmedi o uçak. Ama İsmail abinin beklediği gemi gibi. O uçak da inecek o gemide gelecek. Marcelo Gallardo.....
sanane lan sokuk sana mı sorrcam kimin neresinde durcağımı
ağır terimci hesap tahmin edersin kisanane lan sokuk sana mı sorrcam kimin neresinde durcağımı
Bence %100 sürerGallardo okey iyi ivme yakaladı da Rose şart sürecek kadar sansasyonel bir hoca değil.
Başkanlarının kasetini falan bulsun bi yerden enzo fernandezi alalım şantajlaGallardo gelirse Arjantin ve Brezilya liglerinden transfer yapariz
bitmediler ya ağlamları salak umutlarrıağır terimci hesap tahmin edersin ki
KolpatörO doutor kim
sürer de değer görmez anlamında dedimBence %100 sürer
Valla hic bilmiyorum. Gecen sene Scarpa ve bir tane Arjantinli wonderkid izlemistim bir de Veiga mi ne. Wonderkid iyi gibiydi ama gelisimi durdu sanirimBaşkanlarının kasetini falan bulsun bi yerden enzo fernandezi alalım şantajla