Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cahil insanı dinlemek çok zordur ama nedense eğlendim,

Bi ara bütğn futbolcular ve hoca çok mutluydu dediler neden acaba biliyormusunuz bence hepsi biliyor hpcanın geleceğini dedi biri orada koptum. Düğünde olduklarını düşünebilen yok mesela aralarında :))))

Marco Rose gelirse takimdaki genclerin performansi da yukselebilir. Okan gelirse bir suru yasli transfer yapariz.

Günaydın Renktaşlar, Bugün Torr-END 'in sözleşmesinin fesh edildiği yeni hocanın açıklandığı bir gün olur inşallah.

Not: 1 gram ümidim yok Dün Dursun Başkan TFF başkanlık seçiminden sonra mikrofonlara "Çalışıyoruz" diyip durdu.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haydilililiililililililiili
images - 2022-06-17T082853.364.webp

Hayirli cumalar. Bugun torrentle görusuldu haberi bekliyorum. Ama fesih hemen olmaz diye dusunuyorum. Pazarlik yapilir daha. Belki pazar veya pazartesi netlesir. Torrentle yola devam karari bile cikabilir

Okan hocayı neden bu kadar küçük görüyor forumun geneli ilginç doğrusu De Zerbinin İtalya'da yaptığını Türkiye Ligi'nde yaptı Akhisarla kupa kazanmak çok önemli bir başarıdır çünkü gelir kalemi ve yeterli bir kadrosu olmayan bir takımla bunu başardı benim en çok içime sinen isim Gallardodan sonra

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türk hoca olduğu için küçük görülüyor, yabancının en kötüsü değer görür foruma bakarsan

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ironi mi yaptın renktaş emin olamadım ama ironi değilse başakla yaptığı transferleri de atsaydın keşke.
Ekli dosyayı görüntüle 162821

gulbrandsen dışında elle tutulur bir berkay var
ravil 2.5mye alındı cocuk stoperden sol beke kaydı...
muhammed şengezer volkan babacanı kesemiyor
viera başaktan sonra takım bulamamış boşta
crivelli anlatmaya gerek yok
azubuike :)

başakşehir dışında bonservis ödeyip aldığı topçular da bunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 162824
Ilk liste gayet basarili yav yapma etme.
Ulke vedat diye yaniyorken o sene fransanın yükselen yıldız pivot santraforlarından biriydi crivelli. Emin ol vedattan eksiği yoktu.
Sonra ravil ve furkan net bir şekilde ligde parlayan oyunculardı. Şuan ligde tüm oyuncular trabzona peşkeş çekiliyor diyoruz ya hemen hemen aynısı.
Aziz beich bek
Berkay orta daha
Ravil gelecek icin alinmiş defans
Muhammed forvet
Furkan forvet arkası
Tayfur orta saha
Bir örümcek avcısını eleştiririm ancak o da yedek için kaşarlaşmış yeterli oyuncu.

O transfer döneminin istenen tüm yerlilerini almışlar hemde totalde 5 m gibi bir paraya.
Bana kalsa kusursuz bir yerli operasyonu.

2.7 milyona 24 yaşında fransiz pivot alınsa halay çekeriz.

Bu transferler eleştirilecek transferler değil bence.

Ilk liste gayet basarili yav yapma etme.
Ulke vedat diye yaniyorken o sene fransanın yükselen yıldız pivot santraforlarından biriydi crivelli. Emin ol vedattan eksiği yoktu.
Sonra ravil ve furkan net bir şekilde ligde parlayan oyunculardı. Şuan ligde tüm oyuncular trabzona peşkeş çekiliyor diyoruz ya hemen hemen aynısı.
Aziz beich bek
Berkay orta daha
Ravil gelecek icin alinmiş defans
Muhammed forvet
Furkan forvet arkası
Tayfur orta saha
Bir örümcek avcısını eleştiririm ancak o da yedek için kaşarlaşmış yeterli oyuncu.

O transfer döneminin istenen tüm yerlilerini almışlar hemde totalde 5 m gibi bir paraya.
Bana kalsa kusursuz bir yerli operasyonu.

2.7 milyona 24 yaşında fransiz pivot alınsa halay çekeriz.

Bu transferler eleştirilecek transferler değil bence.
:crushed::crushed::crushed:

Berkan
Emre akbaba
Cicaldauya toplamda ne kdr para gömdük biz

Yanlış anlamayın da De Zerbi PL’yi ikinci tamamlamış takıma 2 tane atarak yense burda sabah akşam maç videosu dönerdi. Psg,Leipzig,Manu’lu gruptan çıkamadı o ayrı. Zaten imkansız bir işti.

Cok kucumseniyor. Hadi Akhisar neyse, Anadolu takimlari bazen kupayi aliyor ama bu adam sampiyon oldugu sene Roma, Gladbachli gruptan cikti + Lizbon'u eledi. Eger ligler durmasaydi %99 Copenhagen'i de elerdi. Fatih Terim yapsaydi 3 ay twitterda analiz yaparlardi. Bence AL oynamak lig icin UCL oynamaktan daha zor( persembe - pazardan dolayi) Ona ragmen sampiyon oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt