Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.061
- 102.187
- 5.238
15Berkan
Emre akbaba
Cicaldauya toplamda ne kdr para gömdük biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15Berkan
Emre akbaba
Cicaldauya toplamda ne kdr para gömdük biz
Ciddiyim bak.:crushed::crushed::crushed:
Kolpanın da sınırı ver knkUrs fischer ekibimize hayırlı olsun forumdaşlar
Yav ovdugun adamlar bizde olsa yeni aytac omer alpaslanimiz olacak iste ne farki var. Biz bonservis vermemisiz en azindan.Ciddiyim bak.
Trabzonspor basligina git bak hem.ocakta hem bu sene.
Yok tum yerliler yoplanıyor, tüm çıkış yapanlar alınıyor diye ortalık yanıyor. Siyasi güç o zaman da bunlara bu transferleri yaptırıyordu işte.. O senenin çıkış yapan tüm genç yerlilerini topladılar.
Ravil için bizde o yarışın içindeydik başak yatırım yapıp aldı.
Kadrosunda ömer, aytaç, alparslan, taylan, emrekılınç, semih, arda, babel olan takım şu oyuncuları eleştiemeye çekinir yav. Net bizim yerlilerden daha potansiyel taşıyan oyuncular.
Crivelli özelinde yıl boyunca takip ettiğim oyuncuydu. Foruma da defalarca yazdım.
Üzerinden zaman geçip oyuncular başarısız olunca ona gore yorum yapmamamız lazım, zamanında yapılması gereken bir adımdı ve her transfer gibi risk içeriyor.
Bu arada okanı savunmuyorum zaten transferlerde okanın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bir üst akıl sırayla bu takımların tranaferini yönetiyor, türk oyuncuları bir yere peşkeş çekiyor ki diğerlerine kalmasın.
gün içinde haberleri çıkarKolpanın da sınırı ver knk
İnandım knk bu kadroyu zaten fischer gibi biri toparlar, bi ara zaten söyleniyordu adaylar arasında diyegün içinde haberleri çıkar
KolpaDün gece anti Okancilar ve Terimciler birlesip forumu hackledi söylentileri ne kadar Dogru
Kelimeleri/ifadeleri engelle ustat daha kullanisli oluyorŞu twitter da acayip mal var. Ve twitter bu moronları sürekli bana öneriyor ayar oluyorum.
yuh lan bu ne
Kelimeleri/ifadeleri engelle ustat daha kullanisli oluyor
nolur yaz
Bir sure okan hakkinda yazmicam son postu basligina girdim.