Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:crushed::crushed::crushed:
Ciddiyim bak.
Trabzonspor basligina git bak hem.ocakta hem bu sene.
Yok tum yerliler yoplanıyor, tüm çıkış yapanlar alınıyor diye ortalık yanıyor. Siyasi güç o zaman da bunlara bu transferleri yaptırıyordu işte.. O senenin çıkış yapan tüm genç yerlilerini topladılar.
Ravil için bizde o yarışın içindeydik başak yatırım yapıp aldı.

Kadrosunda ömer, aytaç, alparslan, taylan, emrekılınç, semih, arda, babel olan takım şu oyuncuları eleştiemeye çekinir yav. Net bizim yerlilerden daha potansiyel taşıyan oyuncular.

Crivelli özelinde yıl boyunca takip ettiğim oyuncuydu. Foruma da defalarca yazdım.

Üzerinden zaman geçip oyuncular başarısız olunca ona gore yorum yapmamamız lazım, zamanında yapılması gereken bir adımdı ve her transfer gibi risk içeriyor.

Bu arada okanı savunmuyorum zaten transferlerde okanın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bir üst akıl sırayla bu takımların tranaferini yönetiyor, türk oyuncuları bir yere peşkeş çekiyor ki diğerlerine kalmasın.

Ulan Elmas getirseydin Okan'ı bizde görürdük 6 aylık neler yapıyor, yeni sezon için fikir olurdu.

Okan hocaya bu saaten sonra başarı dilemek ve desteklemek düşer.

Ciddiyim bak.
Trabzonspor basligina git bak hem.ocakta hem bu sene.
Yok tum yerliler yoplanıyor, tüm çıkış yapanlar alınıyor diye ortalık yanıyor. Siyasi güç o zaman da bunlara bu transferleri yaptırıyordu işte.. O senenin çıkış yapan tüm genç yerlilerini topladılar.
Ravil için bizde o yarışın içindeydik başak yatırım yapıp aldı.

Kadrosunda ömer, aytaç, alparslan, taylan, emrekılınç, semih, arda, babel olan takım şu oyuncuları eleştiemeye çekinir yav. Net bizim yerlilerden daha potansiyel taşıyan oyuncular.

Crivelli özelinde yıl boyunca takip ettiğim oyuncuydu. Foruma da defalarca yazdım.

Üzerinden zaman geçip oyuncular başarısız olunca ona gore yorum yapmamamız lazım, zamanında yapılması gereken bir adımdı ve her transfer gibi risk içeriyor.

Bu arada okanı savunmuyorum zaten transferlerde okanın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Bir üst akıl sırayla bu takımların tranaferini yönetiyor, türk oyuncuları bir yere peşkeş çekiyor ki diğerlerine kalmasın.
Yav ovdugun adamlar bizde olsa yeni aytac omer alpaslanimiz olacak iste ne farki var. Biz bonservis vermemisiz en azindan.
Crivelli takip etmedim gelmeden once ama ravilin net yanlis transfer ve overrated oldugu daha alinmadan belliydi. Altinordunun her topcu satisinda isyan edildi burada ama caglar cengiz disinda bir tane tutunan topculari yok. Neden bizi de kaziklamadiniz diye mi uzuluyorsunuz anlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt