- 26 Eylül 2012
- 122.148
- 72.793
- 5.068
Marco Rose, Galatasaray'dan ekibi ile birlikte toplam 5.5 milyon euro ve kadroya 5 nokta transfer istedi. [Sözcü]![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marco Rose, Galatasaray'dan ekibi ile birlikte toplam 5.5 milyon euro ve kadroya 5 nokta transfer istedi. [Sözcü]![]()
Sezon ne zaman açılıyor bilmiyorum ama çok erken tarihlerde değilse "iyi hoca" aramaya devam etmekte sorun görmüyorum. Süreç can sıkabilir ama sonunda iyi bir isim gelecekse katlanmaya değer.
Kaynak?''Ramos almıyoruz''
P.Enis Savar
Aynı zamanda fb Bertrand Traore’nin durumunu sormuş.
abi mesajlarınızı ilgiyle takip ediyorumen basta da dedigim gibi . < - > bvb den 5 m aliyor, ayrilirken de 5 m tazminat aldi ekibiyle. < ozellikle vurgulamistim.
garip sekilde sozluk ve forumumuzda *zerbi'nin en yuksek maas aldigina dair yazilan mesajlara denk geldim. uzulerek soylemeliyimki anlam veremedim/rasyonel bulmadim.
ki, ustune ustluk * 3 hocanin da *maaslarini yazmis olmama ragmen. rose, zerbi,gallardo.
<<<< iclerinde en az alan *de zerbi olmasina ragmen. ilginctir en soguk bakilan o oldu, yanilgi bazli mesajlarla beraber.
rose diyenlerden medya ve renkdaslar arasinda - bu ucreti(5mmaas+5mtazminat=10m) es geciyorlar tandansli mesajim ,,,,,*hocanin ismi ilk ciktiginda yazdiklarim arasinda idi... simdi ekledigin linkteki haberde gecen rakamlar 5 bin fark ile gelirim tandansli + tazminat da 5/5 olur etti mi size 11 m euro.
aynen-gelsin yarin baslasin. bence de.
gallardo bayagi hype yapildi son iki gun burda ve sozlukte. hocaligi elbette iyidir,begendigim gecen yil bir baslikta belirtmistim.fifa kulupler sampiyonasi ozelinde.
hocanin aldigi maasi dun yazdim. 7 m euro . bunu es gecip gelsin demek, bana tekrardan ,rasyonel gorunmedi bu minvalde yorumlar.malesef.
ze derbi shaktar dan 3 aliyor yazisini da bir kac kez vurguladim.ki, yanilgi olmasin.... cunku bir kac kez denk hgeldim forumumuzda ve sozlukte vb ; cok aliyor 4 ,5 civari maas aliyor bazli mesajlari- hocanin aldigi ucret (3m) bir anlamda o tur mesajlarin gecersizligini gozler onune seriyordu.
okan zaten en makulu olur maas ve kadro kurulum bazli. yabancilardan ise zerbi bu minvalde.
her kim olacaksa da bir an once olsun artik. hafta bitmeden temennim bugun aciklansin.
kaynağın kökü bendeKaynak?
e olm yurtdışından adam almak kolay değilağaoğlu transferin zor oldugunu söylemiş habertürk'e
6 Milyon alıyor sanırım gallardo orada güney amerikadan avrupaya gelmek için biraz kısmış maaşı ama burada tam avrupa olmadığı içinde 4 istemiş işte.Hoca adayları arasında en çok maaş talebinde bulunan de zerbi oldugunu dün yayında haluk söyledi.
sevgili hayri,kaynak mevcutmu suat ağabey.
bilhassa, gallardonun arjantinde *7 alırken zerbinin ukranyada 3 alması mantıklı gelmior. hele ki şaktar o kdr zengin takımken
Seninle ilgili bazı projelerim olabilir.reel de karşılaşsam bu lavuk ile var ya
algıcı dümbelek yalamaya başlamış dursun abisini
GS üzerinden meşhur olmaya çalışan tipitip. çok uyuz bir çocukreel de karşılaşsam bu lavuk ile var ya
yönetime yakın birisi maalesef. ismini daha fazla görücezreel de karşılaşsam bu lavuk ile var ya