Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco Rose, Galatasaray'dan ekibi ile birlikte toplam 5.5 milyon euro ve kadroya 5 nokta transfer istedi. [
📎
Sözcü]

ya hiçbir beklentim yok. çok transferde istemiyorum. hoca belli olsun bir tanede sağlam bir önlibero vallahi başka bir şey istemiyorum

en basta da dedigim gibi . < - > bvb den 5 m aliyor, ayrilirken de 5 m tazminat aldi ekibiyle. < ozellikle vurgulamistim.

garip sekilde sozluk ve forumumuzda *zerbi'nin en yuksek maas aldigina dair yazilan mesajlara denk geldim. uzulerek soylemeliyimki anlam veremedim/rasyonel bulmadim.
ki, ustune ustluk * 3 hocanin da *maaslarini yazmis olmama ragmen. rose, zerbi,gallardo.
<<<< iclerinde en az alan *de zerbi olmasina ragmen. ilginctir en soguk bakilan o oldu, yanilgi bazli mesajlarla beraber.

rose diyenlerden medya ve renkdaslar arasinda - bu ucreti(5mmaas+5mtazminat=10m) es geciyorlar tandansli mesajim ,,,,,*hocanin ismi ilk ciktiginda yazdiklarim arasinda idi... simdi ekledigin linkteki haberde gecen rakamlar 5 bin fark ile gelirim tandansli + tazminat da 5/5 olur etti mi size 11 m euro.
aynen-gelsin yarin baslasin. bence de.

gallardo bayagi hype yapildi son iki gun burda ve sozlukte. hocaligi elbette iyidir,begendigim gecen yil bir baslikta belirtmistim.fifa kulupler sampiyonasi ozelinde.
hocanin aldigi maasi dun yazdim. 7 m euro . bunu es gecip gelsin demek, bana tekrardan ,rasyonel gorunmedi bu minvalde yorumlar.malesef.

ze derbi shaktar dan 3 aliyor yazisini da bir kac kez vurguladim.ki, yanilgi olmasin.... cunku bir kac kez denk hgeldim forumumuzda ve sozlukte vb ; cok aliyor 4 ,5 civari maas aliyor bazli mesajlari- hocanin aldigi ucret (3m) bir anlamda o tur mesajlarin gecersizligini gozler onune seriyordu.

okan zaten en makulu olur maas ve kadro kurulum bazli. yabancilardan ise zerbi bu minvalde.

her kim olacaksa da bir an once olsun artik. hafta bitmeden temennim bugun aciklansin.
abi mesajlarınızı ilgiyle takip ediyorum
saygılarımı sunarım
mesajım biraz kısa oldu kusura bakma .

Hoca adayları arasında en çok maaş talebinde bulunan de zerbi oldugunu dün yayında haluk söyledi.
6 Milyon alıyor sanırım gallardo orada güney amerikadan avrupaya gelmek için biraz kısmış maaşı ama burada tam avrupa olmadığı içinde 4 istemiş işte.

bugün pozitif gelisme olmazsa...

kaynak mevcutmu suat ağabey.
bilhassa, gallardonun arjantinde *7 alırken zerbinin ukranyada 3 alması mantıklı gelmior. hele ki şaktar o kdr zengin takımken
sevgili hayri,

dun *gallardo ozelinde bi mesaj eklemistim bu minvalde.
bir kac mesaja denk gelmistim burada ve sozlukte ;
gallardo 4 veya civari aliyormus maas,gibi gibi... < - >

- * 7 aldigi konusu zaten bilinen bir durum. detaylica *dunde dedigim gibi, kendisini israrla isteyen meksika devlerinden biri, maas dolayli vazgeciyor. river den 7 aldigi yerde, meksika teklifini kabul etseydi, beklen maas 7.5 veya 8 deniliyordu, diger turlu neden ayrilsina geliyordu konu - latin kaynaklarda kendisi ozelinde....
< zaten sonrasinda sozlesmeyi uzatti river tarafi.
dun de ozellikle vurguladigim gibi *amerika kitasinin en maasli hocasi, avrupaya gelse en tepe maas alanlarindan olurdu-sayet psg isi olsaydi. cok begendigim bir teknik adam orasi ayri.

zerbi maas konusuna yonelik kaynak haber bazli elbette var. dm den yazayim.

her kim gelecekse de en basindan belirttigim yerdeyim nacizane. kadro muhendisligi en onemli kriter olmali - gelecek x her hangi bir teknik adam ozelinde.

torrent'i gönderip aynı oyunu oynatacak de zerbi'yi getirirlerse izlemeyi bırakırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt