Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geldiğinde ve Elmas ibra edilmediğinde de benzer haberler vardı sonra ne olduysa biri 800 bin euro fesih bedelini ortaya attı.

Son düzenleme:
Buyuk baskan Buyukeksiii adamsin adammm. demek isteriz serbestlik getir lutfen

Baska kulupler saf saf yerlilere hayvan gibi sozlesme yaparken bizimkiler 14 yabanciya geri donusu tesis edersen azili Dursuncu olurum net.

🔥🔥🔥
Son Dakika : Igor Tudor tatilde!

1655478417505.webp

Benim anlamadığım. yahu arkadaş bizim şu anda sözleşmeli hocamız var. Birincisi adama ayıp, gönderecekseniz bir an önce gönderin sonra hoca arayın. Dalga geçer gibi bunu çözmediler. Hepimiz sanki hocamız yokmuş gibi davranıyoruz.

Benim anlamadığım. yahu arkadaş bizim şu anda sözleşmeli hocamız var. Birincisi adama ayıp, gönderecekseniz bir an önce gönderin sonra hoca arayın. Dalga geçer gibi bunu çözmediler. Hepimiz sanki hocamız yokmuş gibi davranıyoruz.
O hoca nasil geldi bize? GSnin basinda hoca var ayip ben görüsmem sizle dedimi? Herkes hakettigini yasar

O hoca nasil geldi bize? GSnin basinda hoca var ayip ben görüsmem sizle dedimi? Herkes hakettigini yasar
Evet bravo

Takımın teknik direktöründen habersiz 8 hafta takımı izleyip gelen Ytorrent bey bu durumu haketmiştir

Turkiyede uzun yillar menajerlik yapan bir arkadasimla gorustum.

Galatasarayin en buyuk sorunu, menajerlerle kavgali olmasi, (borc vesaire) ve surekli kendi adamlarla calismak istemesi,

Bunun en buyuk yan sorunuda, karar mekanizmi inanilmaz yavas olmasi. Yapalimmi, edelimmi, sunu mu alalim, bunu mu alalim, bu menajer iyi degil, sununla calisalim.

Inanilmaz agir karar mekanizm + menajerlerle kavgali olasi= cok yavas ilerleyen transfer donemi.

ve bunun ustune, menajerlere parasina vermesen, Gedsonda kacar baska oyuncularda kacar. Cunku senin Dortmund/Frankfurt/ gibi kuluplerde calislan ust duzey sportif direktorun yok. Bu olmadigi icin, menajerlerle calismak zorundasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt