Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım. yahu arkadaş bizim şu anda sözleşmeli hocamız var. Birincisi adama ayıp, gönderecekseniz bir an önce gönderin sonra hoca arayın. Dalga geçer gibi bunu çözmediler. Hepimiz sanki hocamız yokmuş gibi davranıyoruz.
Mevcut başkan adayları zaten kendisi ile çalışmayacağını açıklamış seçim döneminde o yüzden kendisine yapılan bir ayıp görmüyorum. Fesih görüşmeleri yapılıyordur zaten bu sırada yerine düşündüğün hocalarla düşünmek çok doğal. Bunu Avrupa daki her kulüpte yapıyor hocalarını göndermeden yerine düşündükleri hocalar ile görüşür ve anlaşırlar.

Tıkırtı olmadan geçen günler... Herkes çatır çutur transferleri bitiriyor.

12 olsun. Yabancilarda kriterler getirsinler. Yasli yabanci sayisi sinirli olsa yeter bence. Ligin yas ortalamasi düser ve takimlar daha genc oyunculari aldigi an, onlari satma sanslarida yüksek olur.

çok sıcak gelişmeler var
O değil de sizin Ahmet Başkanı çok takdir ediyorum doğrusu. Nwakaeme konusunda da en doğrusunu yaptı. 33 yaşındaki adam, hayatında kazanmadığı maaşı 3 yıllığına garanti istiyordu; belki 1 yıl daha oynayıp, sonrasında yatışa geçmesi muhtemeldi. ''Kapı orada!'' demeyi de bilmek gerekiyor, yeri geldiğinde...

Son düzenleme:
Torrent nasıl yeni yönetime kolaylık sağlamak adına istifa etmek gibi bir düşüncesi yoksa bizim de torrente karşı etik metik kaygılarımız olmamalı.
Almışsın 4 aylık 750k maaşını bas istifayı git kardeşim ama yok kuruşuna kadar alacak. Yönetim torrent'e az bile yapıyor.

Son düzenleme:
Mevcut başkan adayları zaten kendisi ile çalışmayacağını açıklamış seçim döneminde o yüzden kendisine yapılan bir ayıp görmüyorum. Fesih görüşmeleri yapılıyordur zaten bu sırada yerine düşündüğün hocalarla düşünmek çok doğal. Bunu Avrupa daki her kulüpte yapıyor hocalarını göndermeden yerine düşündükleri hocalar ile görüşür ve anlaşırlar.
Ekranlara çalışmayacağız demek ile iş sözleşmesi fesih olmuyor bilindiği üzere hocam. Dahası henüz görüşülmediği söyleniyor. Hiçbir gelişme olmaması da bunu göstermekte biraz. Yönetim ilk iş olarak çocukça göndermeler ve baskı ile değil Galatasaray'a yakışır şekilde davranıp Torrent ile masaya oturmalı idi. Yanlışı yanlış ile savunmanın hiç gereği yok. Bencesi ise Torrent'in sigorta olarak tutluyor olduğu. Biri ile kesin anlaşamama ihtimallerine karşı. Seçimden sonra kazın ayağı farklı gözükmüştür.

Torrent nasıl yeni yönetime kolaylık sağlamak adına istifa etmek gibi bir düşüncesi yoksa bizim de torrente karşı etik metik kaygılarımız olmamalı.
Almışsın 4 aylık 750k maaşını bas istifayı git kardeşim ama yok kuruşuna kadar alacak. Yönetim torrent'e az bile yapıyor.
Ben olsam havalimanina taksi parasini bile birakmam. Adam dogruyu yapiyor. Zorla takimin basina gecirmediler ya

tumblr_px47sbMGYs1ujmvy2o1_1280.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt