Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya ve nöbette yaprak kımıldamıyor. Bizim kulüp için iki yönetimde de transferden öte bir iletişimsizlik var. Seçime kadar her gün gördüğün insanlar bir anda kayboluyor ortadan. Oyalamaya bile tenezzül etmiyorlar sağolsunlar.

Orta sahaya transfer yapmadan yapılan hiç bir transferin anlamı ve mantığı yok.

marcao yerine kimi koyucaz -satar isek
Yerli stoper. Isim ver diyorsan, artik Emin Bayram mi olur, Mert Cetin mi olur, Istanbulspor’dan Emrecan Uzunhan mi olur, Kaan Ayhan mi olur orasini bilemem ama yerli stoper olmak zorunda.

Nelsson-Marcao tandemi ile oynadik ama ligde ilk 10’a bile giremedik. Bunun sebebi sadece cok gol kacirmamiz degil, ayni zamanda orta sahanin kalitesiz olmasi. Defansif oynayan takimlarda Taylan ve Berkan ikilisi is yapar ama ofansif futbol ve iyi futbol oynamak isteyen bir takim icin bu ikili dogru profil degil. Adamlar koca sezonda bir gol bile atmamislar. Skor yapmayi gectim ikisinin de istatistikleri yerlerde.
Yabancı sayısı değişiklik gösterebilirmiş reis..

1655494042642.webp

Orta sahaya transfer olması konusunda herkes hemfikir renktaş

Hatta sen 2 demişsin bence en az 4 tane lazım

Ama Marcao giderse bedava Denayer'i de uygun bir şartla kaçırmayalım bir zahmet
Stoper ikilisi Nelsson ve Denayer diyelim tamam renktas seni mi kiracagim, beklerin ikisi de yabanci, Muslera da bir yere gitmeyecegine gore yaz bakalim ilk 11’deki 3 yerliyi merak ettim.

Sanırım ben çok mükemmeliyetçi biriyim, o veya bu şekilde adı bizimle anılan hiçbir futbolcu bende heyecan uyandırmadı. Denayer'i hiç beğenmem bol kademe hatası yapar zaten bu vakte kadar hiçbir takımdan teklif alamdıysa belli bir sebebi var.
Nwakayeme iyi oyuncu ama hem yaşlı hem pahalı.
Umut Bozok ceza alanı içerisinde fena değil ama modern forvet tiplemesine hiç uymuyor bana göre.
Larin arka direk bitiriciliği hariç 5 para etmez. Biraz da fizik var işte. Top taşıma yok çalım yok, kanat oyuncusunun hiçbir özelliği yok. İkinci forvet olur başka da bir şey olmaz...

Saçmalığa bak transfer başladı, limit belli değil sınır belli değil şaka gibi ülke

Campos, Celta'ya 5 milyona bunu çözmüş. Devam etseydik belki bize gelecekti.

Sanırım ben çok mükemmeliyetçi biriyim, o veya bu şekilde adı bizimle anılan hiçbir futbolcu bende heyecan uyandırmadı. Denayer'i hiç beğenmem bol kademe hatası yapar zaten bu vakte kadar hiçbir takımdan teklif alamdıysa belli bir sebebi var.
Nwakayeme iyi oyuncu ama hem yaşlı hem pahalı.
Umut Bozok ceza alanı içerisinde fena değil ama modern forvet tiplemesine hiç uymuyor bana göre.
Larin arka direk bitiriciliği hariç 5 para etmez. Biraz da fizik var işte. Top taşıma yok çalım yok, kanat oyuncusunun hiçbir özelliği yok. İkinci forvet olur başka da bir şey olmaz...
Avrupaya bile gitmeyen bir takıma dönüştük, ligin marka değeri yerlerde. Bence çok normal bu isimler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt