Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tipik dursun nöbetieziyet gibi bir nöbet
Yerli stoper. Isim ver diyorsan, artik Emin Bayram mi olur, Mert Cetin mi olur, Istanbulspor’dan Emrecan Uzunhan mi olur, Kaan Ayhan mi olur orasini bilemem ama yerli stoper olmak zorunda.marcao yerine kimi koyucaz -satar isek
Yabancı sayısı değişiklik gösterebilirmiş reis..
Stoper ikilisi Nelsson ve Denayer diyelim tamam renktas seni mi kiracagim, beklerin ikisi de yabanci, Muslera da bir yere gitmeyecegine gore yaz bakalim ilk 11’deki 3 yerliyi merak ettim.Orta sahaya transfer olması konusunda herkes hemfikir renktaş
Hatta sen 2 demişsin bence en az 4 tane lazım
Ama Marcao giderse bedava Denayer'i de uygun bir şartla kaçırmayalım bir zahmet
Avrupaya bile gitmeyen bir takıma dönüştük, ligin marka değeri yerlerde. Bence çok normal bu isimlerSanırım ben çok mükemmeliyetçi biriyim, o veya bu şekilde adı bizimle anılan hiçbir futbolcu bende heyecan uyandırmadı. Denayer'i hiç beğenmem bol kademe hatası yapar zaten bu vakte kadar hiçbir takımdan teklif alamdıysa belli bir sebebi var.
Nwakayeme iyi oyuncu ama hem yaşlı hem pahalı.
Umut Bozok ceza alanı içerisinde fena değil ama modern forvet tiplemesine hiç uymuyor bana göre.
Larin arka direk bitiriciliği hariç 5 para etmez. Biraz da fizik var işte. Top taşıma yok çalım yok, kanat oyuncusunun hiçbir özelliği yok. İkinci forvet olur başka da bir şey olmaz...