Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee bu raskin için Leed'se gidecek diyolla

gecen sezon *bielsa ustad bu ve nahitan nandez'i israrla istiyordu. burada da nacizane deginmistim o donem.
bielsa nin leeds omru malesef el vermedi almasina.

ozetle; iyi oyuncudur. bielsa futboluna asina olanlar icin cilekli pasta.
mevcut leeds ve ingiliz milli takiminda buna benzer bi isim var philips, fakat kanimca raskin daha versatile bir tipoloji.
merkez dm den forvet arkasi olan bolume kadar hibrid'in guzel nadide orneklerindedi benim adima.gecen sezon.

tempolu futbolda dogru bir tipoloji profll. gelirse detayli bir kac sey karalamak isterim gerekirse.

Razvan Marin Cagliari'den ayrılıyormuş, ister misin? Empoli bastırıyormuş. 10 milyon altına biter deniliyor.
istemem . rumenlerin kredisi kalmadı burada iyi topçu ama en ufak tökezlemede üstü çizilecek.
empoli demişken bizim meşhur asker 10 ne yapıyor acaba yine iyi skor kasmış :D

Son 3 senede bu takım 60 tane transfer yaptı. Ve hala daha baştan kadro kurması gerekiyor. Fatih Terim, Şükrü Hanedar ve Emre Utkucan elele kulübü uçuruma sürüklediler. Floryanın önünden bile geçmemeleri lazım bu dakikadan sonra
Hemen tevbe istiğfar eylemeniz gerekiyor!..O 60 transferden tutan birkaçı muhterem Hocamız, kalabalık teknik heyeti(?!) ve duayen scout E. Utkucan' ın marifetidir; diğerlerinin hepsi listenin son sırasındaki yahut listede bile olmayan adamlardır. Bilge Hocamız aleyhinde algı oluşturma gayretindeki gafillerin oyununa alet olmayınız lütfen, rica ediyorum!:emrah:
;)

istemem . rumenlerin kredisi kalmadı burada iyi topçu ama en ufak tökezlemede üstü çizilecek.
empoli demişken bizim meşhur asker 10 ne yapıyor acaba yine iyi skor kasmış :D
Empoli'de çok beğeniyorum ama Asker10 istemiyorum artık. Talisca gibi eski tip bir 10 gelsin.

gecen sezon *bielsa ustad bu ve nahitan nandez'i israrla istiyordu. burada da nacizane deginmistim o donem.
bielsa nin leeds omru malesef el vermedi almasina.

ozetle; iyi oyuncudur. bielsa futboluna asina olanlar icin cilekli pasta.
mevcut leeds ve ingiliz milli takiminda buna benzer bi isim var philips, fakat kanimca raskin daha versatile bir tipoloji.
merkez dm den forvet arkasi olan bolume kadar hibrid'in guzel nadide orneklerindedi benim adima.gecen sezon.

tempolu futbolda dogru bir tipoloji profll. gelirse detayli bir kac sey karalamak isterim gerekirse.
philips'i city istiyor diyorlar onun yerine istiyor olabilirler renktaş.

Liege berbat bir sezon geçirmiş. belki istatistikleri o yüzden düşüktür. yoksa takımın en skorer 2 oyuncusundan biri(diğeri rumen dragus). defansif orta saha takımın nasıl en skorer 2. topcusu oluyor o da tuhaf

ben bu sezon birkaç kez iddia sebebiyle izledim liegi leş gibi oynuyorlardı ligin normal bölümünü 14.bitirmelerine şaşırmadım
Ekli dosyayı görüntüle 162965
Standard Liege’de 78 macta 4 gol atmis, pek skorer bir oyuncuya benzemiyor

TD belli olana kadar / imzalayana meditasyona gidiyorum.

vrumvrum.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt