- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.091
- 4.608
Mantıksız bir cümlem yokturMantıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıksız bir cümlem yokturMantıklı
Terimi unutmussun rtshSar ordan Lemina-Onyekuru-Dzyuba-Muleka..
Mantıksız bir cümlem yoktur
Terimi unutmussun rtsh
miranchuk düşer mi bize? eski tip 10 tanımına uyar mı bilmiyorum da baya keyifli topçuEmpoli'de çok beğeniyorum ama Asker10 istemiyorum artık. Talisca gibi eski tip bir 10 gelsin.
Kim o?
Alacagimiz 8’in top calmasi degil de yaratici veya skorer olmasi onemli. Berkan da top caliyor ama ne adam eksiltiyor ne dribbling yapiyor ne de skor katkisi yapiyor.21 yaşındaymış yav. Golden çok organizesi nasıl top çalıyor mu bu önemli bence
hayri abi suan napiyor acaba
Forumda ki mizah eksikliğinin farkında değil misin?neden hocam
Geçen sene bizde çift haneli gol atan yoktu yav. En iyimiz kerem bile ulasamadiAlacagimiz 8’in top calmasi degil de yaratici veya skorer olmasi onemli. Berkan da top caliyor ama ne adam eksiltiyor ne dribbling yapiyor ne de skor katkisi yapiyor.
Alparslan ve Aytaç kadroda düşünülmüyormuş
Iyi de düz bakanı mi niye bozuyorsunForumda ki mizah eksikliğinin farkında değil misin?
Ben de beğeniyorum ama İtalyanların paraya ihtiyacı yok gibi. Her topçu çift hane olmuş orada.miranchuk düşer mi bize? eski tip 10 tanımına uyar mı bilmiyorum da baya keyifli topçu
hayri abi suan napiyor acaba
bende film bakacam şimdiShrek 2yi izliyorum
Onun dediği Fransızca bilen isim İsviçreli falan bence. Urs Fischer'i dediğini düşünüyorum.transfersimo