Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.671
- 18.194
- 2.228
bu arada marco hoose diye okunan İnşallah hocamız olacak şahıs ralf ragnick tomas tuchel ve kloopla çalışmış inanılmaz bir cv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be adam gsli hatta ft biatçısıbejekeli bir yazar diye biliyorum
son zamana bırakmayın mı?Şu orta saha işini allah aşkına son zamana bırakmayın
3 transfer lazım orta sahaya en azından
ralf mibu arada marco hoose diye okunan İnşallah hocamız olacak şahıs ralf ragnick tomas tuchel ve kloopla çalışmış inanılmaz bir cv
40 m euro bütçe ayrılmış deniyor. Böyle bütçen varsa git kandır getir marcoyu, adam istediği kadroyu kurar. Ftye verirsek bu bütçe hiç olurbu arada marco hoose diye okunan İnşallah hocamız olacak şahıs ralf ragnick tomas tuchel ve kloopla çalışmış inanılmaz bir cv
tüm başkan adaylarını vizyonuyla tokatlar heis
hunharca gülen adamı niye değiştirdinson zamana bırakmayın mı?Ekli dosyayı görüntüle 162980
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dimi herkes öyle tanıyor benihunharca gülen adamı niye değiştirdin

yok da bir eksiklik var gibi
Marcao iyi paraya giderse olabilir.sen ister misin
evet bunlarla çalışmış
Fransızca konuşma kolpasını ilk kim sıktı yaw , dursunlamı konuşacak Fransızca,. niye böyle bi kriter varGallardo-Rose seviyesinde bosta olan ve Fransizca konusan Lucien FAVRE var
Boyuna göre iyi zıplıyo ve baya hızli bir oyuncu. İyi deparlari ile geriden yetişebiliyo rakibe. Hatta en büyük özelliği bu ve kesiciligiYoo ben de varım knk. Zıplamayı bilmiyor ve düz taban gibi koşuyor.
O adamin bize geleceğine inanmıyorum. Ama gelse iyidibu arada marco hoose diye okunan İnşallah hocamız olacak şahıs ralf ragnick tomas tuchel ve kloopla çalışmış inanılmaz bir cv