- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
o kimyunus emre tepeli bizde diyorlar yrwdekiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kimyunus emre tepeli bizde diyorlar yrwdekiler
rudi garcia bence. fransızca konusuyor dediAdi HÜTTER mi yoksa
Gelsin bana sorsun. Almanyada yasiyoruz bir zahmet bilelim yavbu adamı yorumlayan bir yorumcu
Ben Rose cok istiyorum buraya bir defa daha yazayim baska basliklarda yazdim.Herkes Rose, Gallardo felan istiyor da
Adamların nasıl bir sistemle oynadığını felan biliyor musunuz, bilginiz var mı
Ben de dahilim maalesef buna
Yabancı hoca duyunca bir anda coşuyoruz
Beter olsunlar sürünsünlerSalim'in söylediğine göre Kayseri 3 dönem transfer yasağı cezası almış(iddia)![]()
kefeli miyunus emre tepeli bizde diyorlar yrwdekiler
Sanırım kendi de bilmior demio ki herif. adı ĞOZE sanırım
bakayoko bizim orta sahayı toplar mı sence admirim fırsat gibi şu anda sankiMarcao iyi paraya giderse olabilir.
kefeli mi
yunus emre kefeli olacak yanlış yazmısım
ayrıca santrafor bölsesinde de pivottan ziyade hızlı adamlardan yararlanıyor yani mevcut forvetlerimizi beğenmez ama umut bozok hızlımı net bir bilgim yok hızlıysa alınmasını isteyebilirGladbachta yoğun ön alan presi, kapılan toplarla direk hücum knk. Bu adama uygun kadro kurulursa tr liginin bugı olur. Kanatlarda hızlı adam ister ve bekler de önemli oyununda
As küçükken ne izlerdim la adamın adı fernando joseydi, karıya aşıktım o yaşımda
de zerbi için pas oyunu sevdalısı dediler doğru mu doğruysa gelmesinDe Zerbi için baya uğraş var gibi. Bu 40 milyonluk bütçe falan tamamen onu ikna etmek için deniliyor
boğazdaki akıntıya göre değişiyor adı. denize girip çıkınca roser demio ki herif. adı ĞOZE sanırım
iyi karıAs küçükken ne izlerdim la adamın adı fernando joseydi, karıya aşıktım o yaşımda
Adamın bi sözü var;”hata da yapsak benim tarzım bu yapacak başka bir şey yok”de zerbi için pas oyunu sevdalısı dediler doğru mu doğruysa gelmesin