- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.054
- 4.338
Hangi yayın link alalım lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu 40 milyonu kim veriyormus?De Zerbi için baya uğraş var gibi. Bu 40 milyonluk bütçe falan tamamen onu ikna etmek için deniliyor
Hangi yayın link alalım lütfen
H degil de glottal R yani girtlaktan cikiyorhoose diye okunuyormuş
Valla Ersin de satilacak gibi konusmus baskanlari. Zaten yabanci siniri kaldirilsin falan demis 180 derece donmus resmen, RTE'yi de ziyaret etti. Yerlileri de satiyor Fener de yabancilari dolduruyor bu isi birden degistirirlerse sasirmamak lazim. Denayer uclunun saginda baya iyi olur gibi gitsin istememYerliden dolayi ersin kalir bu sene. Ama dogru 3lü gecerler
Olabilir. C.Ergün zamaninda Esref'in adamiyken surekli yaziliyordu. Fransiz F.T. resmen. Fener'in Portekizli F.T. hamlesine Fransiz F.T. hamlesiyle misilleme yaparsak sasirmam. Normal sartlar altinda Avrupa'da is bulabilecek durumda degil su an reputasyonu cok kotu. Jardim de var bu arada o seviyede olup Fransizca bilen. Favre de var demin yazdim gordun mu bilmemrudi garcia bence. fransızca konusuyor dedi
Bizimkiler daha pazar pilav yiyecek ohooo. Haftaya cmtesi ye kadar vakit, ardindan alayi istifa pls
Bu saatte veleybol mu izleyecen yat uyuHangi yayın link alalım lütfen
haaaaaBu saatte veleybol mu izleyecen yat uyu
Favre değil gibisinden konuştular yayında gibi ama çok dikkat etmedim. Favrenin mental sıkıntıları yok muydu bu arada? Öyle birşeyler okumuştum sankiH degil de glottal R yani girtlaktan cikiyor
Valla Ersin de satilacak gibi konusmus baskanlari. Zaten yabanci siniri kaldirilsin falan demis 180 derece donmus resmen, RTE'yi de ziyaret etti. Yerlileri de satiyor Fener de yabancilari dolduruyor bu isi birden degistirirlerse sasirmamak lazim. Denayer uclunun saginda baya iyi olur gibi gitsin istemem
Olabilir. C.Ergün zamaninda Esref'in adamiyken surekli yaziliyordu. Fransiz F.T. resmen. Fener'in Portekizli F.T. hamlesine Fransiz F.T. hamlesiyle misilleme yaparsak sasirmam. Normal sartlar altinda Avrupa'da is bulabilecek durumda degil su an reputasyonu cok kotu. Jardim de var bu arada o seviyede olup Fransizca bilen. Favre de var demin yazdim gordun mu bilmem
Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:De Zerbi için baya uğraş var gibi. Bu 40 milyonluk bütçe falan tamamen onu ikna etmek için deniliyor
dursun para falan koymasın. icraya veriyor sonra.Dursun Özbekle Erden Timur koyucaklar 40 milyonu herhalde, bankalar birliğine borç bitince de geri alacaklar. De Zerbi hakkında herkes hem fikir olmuş sanırım
Kim dedi onubu takımın maksimum 4 transfere ihtiyacı var deyince yayını kapattım
Şimdi dinledim, Ege iyi hoca demiş. Rudi Garcia'yı beğenmiyordu, hatta bayağı gömüyordu. Urs Fischer ya da salladığını düşünüyorum.Favre değil gibisinden konuştular yayında gibi ama çok dikkat etmedim. Favrenin mental sıkıntıları yok muydu bu arada? Öyle birşeyler okumuştum sanki
futbolcular onun hotelinde konaklamış , o masrafları bile istiyordu bi ara, cüzdandan çok icra kağıdı sallar sonradursun para falan koymasın. icraya veriyor sonra.
Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:
Sassuolo'yu da Shakhtar'i da izlemedigim icin kesin bir sey diyemiyorum ama bos hoca degil gibi