Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocammm

1655507658327.webp

hoose diye okunuyormuş
H degil de glottal R yani girtlaktan cikiyor
Yerliden dolayi ersin kalir bu sene. Ama dogru 3lü gecerler
Valla Ersin de satilacak gibi konusmus baskanlari. Zaten yabanci siniri kaldirilsin falan demis 180 derece donmus resmen, RTE'yi de ziyaret etti. Yerlileri de satiyor Fener de yabancilari dolduruyor bu isi birden degistirirlerse sasirmamak lazim. Denayer uclunun saginda baya iyi olur gibi gitsin istemem
rudi garcia bence. fransızca konusuyor dedi
Olabilir. C.Ergün zamaninda Esref'in adamiyken surekli yaziliyordu. Fransiz F.T. resmen. Fener'in Portekizli F.T. hamlesine Fransiz F.T. hamlesiyle misilleme yaparsak sasirmam. Normal sartlar altinda Avrupa'da is bulabilecek durumda degil su an reputasyonu cok kotu. Jardim de var bu arada o seviyede olup Fransizca bilen. Favre de var demin yazdim gordun mu bilmem

H degil de glottal R yani girtlaktan cikiyor

Valla Ersin de satilacak gibi konusmus baskanlari. Zaten yabanci siniri kaldirilsin falan demis 180 derece donmus resmen, RTE'yi de ziyaret etti. Yerlileri de satiyor Fener de yabancilari dolduruyor bu isi birden degistirirlerse sasirmamak lazim. Denayer uclunun saginda baya iyi olur gibi gitsin istemem

Olabilir. C.Ergün zamaninda Esref'in adamiyken surekli yaziliyordu. Fransiz F.T. resmen. Fener'in Portekizli F.T. hamlesine Fransiz F.T. hamlesiyle misilleme yaparsak sasirmam. Normal sartlar altinda Avrupa'da is bulabilecek durumda degil su an reputasyonu cok kotu. Jardim de var bu arada o seviyede olup Fransizca bilen. Favre de var demin yazdim gordun mu bilmem
Favre değil gibisinden konuştular yayında gibi ama çok dikkat etmedim. Favrenin mental sıkıntıları yok muydu bu arada? Öyle birşeyler okumuştum sanki

Dursun Özbekle Erden Timur koyucaklar 40 milyonu herhalde, bankalar birliğine borç bitince de geri alacaklar. De Zerbi hakkında herkes hem fikir olmuş sanırım

De Zerbi için baya uğraş var gibi. Bu 40 milyonluk bütçe falan tamamen onu ikna etmek için deniliyor
Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:

Sassuolo'yu da Shakhtar'i da izlemedigim icin kesin bir sey diyemiyorum ama bos hoca degil gibi

Şöyle de bir şey söyleyeyim, herkes Rose hakkında Alman pres gücü yüksek falan demiş ama, reddite girip Dortmund ve gladbach taraftarının Rose hakkında söylediklerine bi bakarsanız, hiç de öyle olmadığını görürsünüz.

Adamlar rezalet sıkıcı bir oyun oynadıklarını söylüyorlar, link isteyen olursa atabilirim.

De Zerbi hakkındaysa cidden daha kötü bir şey okumadım yabancı kaynaklardan, hep yükselişte olan bir adam, o yüzden bence en güzeli oldu Roseden vazgeçilmesi

Favre değil gibisinden konuştular yayında gibi ama çok dikkat etmedim. Favrenin mental sıkıntıları yok muydu bu arada? Öyle birşeyler okumuştum sanki
Şimdi dinledim, Ege iyi hoca demiş. Rudi Garcia'yı beğenmiyordu, hatta bayağı gömüyordu. Urs Fischer ya da salladığını düşünüyorum.

Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:

Sassuolo'yu da Shakhtar'i da izlemedigim icin kesin bir sey diyemiyorum ama bos hoca degil gibi

Şu an Avrupada De Zerbi vs Rose falan diye sorsan dalga geçerler cidden. De Zerbi top top menajerlerle anılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt