Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
egeKim dedi onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
egeKim dedi onu
Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:
Sassuolo'yu da Shakhtar'i da izlemedigim icin kesin bir sey diyemiyorum ama bos hoca degil gibi
Takipten çıktım
sallayacak birsey illa ki bulur dursun baskanfutbolcular onun hotelinde konaklamış , o masrafları bile istiyordu bi ara, cüzdandan çok icra kağıdı sallar sonra
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi dinledim, Ege iyi hoca demiş. Rudi Garcia'yı beğenmiyordu, hatta bayağı gömüyordu. Urs Fischer ya da salladığını düşünüyorum.
Kim o knkbu takımın maksimum 4 transfere ihtiyacı var deyince yayını kapattım
Yani Alman basini o herifin ustune oynamayi seviyor ama abartilacak bir durum yok. Gladbach'a hayir dedi sebep olarak da basindaki negatif algiyi gosterdi ama bence o bahane su an kimse Gladbach hocasi olmak istemez maddi olarak kotu durumdalar kadro fecaat beklentiler ise had safhada. Rose de o yuzden kacar gibi Dortmund'a gitti zatenFavre değil gibisinden konuştular yayında gibi ama çok dikkat etmedim. Favrenin mental sıkıntıları yok muydu bu arada? Öyle birşeyler okumuştum sanki
biz ne zaman kötü gitsek zaten herkes bı ağızdan 3,4 transferle şahlanacağımızı söyler it gibi korkuyorlar, biliyorlar Galatasaray'ın ölüsü hoplatırbu takımın maksimum 4 transfere ihtiyacı var deyince yayını kapattım
Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:
Sassuolo'yu da Shakhtar'i da izlemedigim icin kesin bir sey diyemiyorum ama bos hoca degil gibi
hiçbirini yapamayız muhtemelen.dogru calisma ortamini saglar arkasinda durur korur kollarsan
President. Uzbek