Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favre değil gibisinden konuştular yayında gibi ama çok dikkat etmedim. Favrenin mental sıkıntıları yok muydu bu arada? Öyle birşeyler okumuştum sanki
Yani Alman basini o herifin ustune oynamayi seviyor ama abartilacak bir durum yok. Gladbach'a hayir dedi sebep olarak da basindaki negatif algiyi gosterdi ama bence o bahane su an kimse Gladbach hocasi olmak istemez maddi olarak kotu durumdalar kadro fecaat beklentiler ise had safhada. Rose de o yuzden kacar gibi Dortmund'a gitti zaten

Favre sampiyonluk yarisi verip kazanmis biri olmasi, farkli ulkelerde calisip adapte olabilmis gittigi her yerde basarili olmus biri olmasiyla bence mukemmel olur ama hayatta getiremeyiz. Adam cok zor is begeniyor ya. Crystal Palace getiremedi, Fener getiremedi. Yoksa oynattigi oyun, yetistiriciligi falan kalite bir adam. Bize de cok guzel bir kultur oturtur karakter olarak da Gerets'i andiriyor.

Post-Klopp BVB'nin en iyi hocasiydi acik ara. Tuchel, Rose onun kadar hocalik yapamadi bence.

Basinla sikintilar yasadigi dogru ama getirirsin dogru calisma ortamini saglar arkasinda durur korur kollarsan ciddi meyve verir. Oyle Jesus, Garcia gibi basari getirecegi garanti olan birinden cok ekol asilama hocasi.

Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:

Sassuolo'yu da Shakhtar'i da izlemedigim icin kesin bir sey diyemiyorum ama bos hoca degil gibi

Geçen sene Sassuolo'yu bu oyun için takip ettim renktaş. O dönem Klopp'un geçiş oyununun PL-dünya futbolunu esir alması gibi bu cesur oyunun benzer etkiyi yaratabileceğini düşünüyordum ama Shaktar'da üst seviyede pek başarılı bulmadım. Topla çıkarken bayağı zorlandı. Ne kadar üst seviyede oynanabilir soru işaretlerim oluştu. İyi hoca olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabii ki.

ahahaha
lan yine mi çıkmış meydana mözbek
biraz bekleseydiniz bari be yuh

Bu arada jk'nin Denayer'i alma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Talepleri yüksek. Bizimde düşünmezdim ama Marcao satışı ve Cenk Ergün faktörünü düşününce bir ihtimal diyorum.

Dış basından da bişey çıkmıyor abi, bu hoca konusu canımı sıkmaya başladı okana ve ftye dönecek diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt