Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.184
- 102.280
- 5.238
o ne be rengo?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ne be rengo?
Dursun stadın yarım kalan koltuklarını boyatır en büyük beklentim bu.

Pva maasiyla mesela. Bek performansı iyiydiKimin yerine ve hangi maaş ile?
Eğer Boey ve Omar dan çıkarsak, gelsin. PvA maaşı ile uygun olur ama 1 kuruş fazlası zarar.Pva maasiyla mesela. Bek performansı iyiydi
Pas oyunu illallah ettirdi bu sezon ama bi kanal var youtube'da. Soyle kesitler var beni mest etti:
Sassuolo'yu da Shakhtar'i da izlemedigim icin kesin bir sey diyemiyorum ama bos hoca degil gibi
basın türk teknik direktör istiyor ya fatih terim ya okan buruk fark etmez onlar içinEvet Okan pompalamalari son sürat devam ediyor. Ne lobi yapmış herif ya. Zorla bize iteleyecekler.
Kolp sıkarken hic utanmiyorlarGörüşülecek hocaların maliyeti aşağı yukarı belli değil mi zaten görüşmede çok para istiyormuşsun olmaz birader mi deniyor.
Tahminim bütçe vs sıkıntı oluyor ya da çalışma şartları. Yoksa dediğin gibi adam 5-6 istiyorsa 3 e düşecek diye konuşmazlar.Görüşülecek hocaların maliyeti aşağı yukarı belli değil mi zaten görüşmede çok para istiyormuşsun olmaz birader mi deniyor.