Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getirin Terim’i
1 tadından yenmedi
2 hoşumuza gitti
3 bitmek bilmedi
4 ders alınmadı
5.dönem de olsun ya

Getirin de yeni Cicalar yeni Berkanlar Taylanlar Omarlar Boeyler Mostafalar
Yeni evlatlar yeni liyakatsız yardımcılar
Yeni ama eski menajerler

Getirin de şu tabloyu yeniden yaşayalım
Belli ki bazıları unuttu
Ekli dosyayı görüntüle 163126
Terim gitti diye Digitürk yeniledim gelirse iptal edicem nedir bu terim sevgisi takımın içine etti hala terimde terim her sezon 10 maç cezalı ,başkanlara gider yapar evlatciliga devam eder bizi kanser eder yeter artık ve buramiza kadar geldi yeter ne nedir buyaa bu egelecegine Okan gelsin. Ona bile razıyım

G510 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim gelirse takımı yine destekleyeceğiz ama olacaklar belli yine santrafor transferi isteyecek. Yunus muhtemelen yedek kalacak, Aytaç- Alpaslan gibiler gelecek ve alt yapıdan adam yine çıkmayacak buna rağmen alt yapıdan oyuncu oynatmadığı için haklı olarak Torrent'e sövenler Terim'e bir şey demeyecek. Başarısız olursa yine yönetim içinde sorunlar var naraları atılmaya başlanacak yok Terim'in işine karışılıyor yok bilmem ne başarısızlık yönetimin suçu başarısız olduğu için Terim kovulamayacak kovulursa da bu Terimsporlular bu yönetime saracak ve ibra edilmemesi için uğraşılacak yani izlediğimiz filmin tekrarı. Aklı olan yönetim Terim'i getirmez. Bence şu an birilerinin fonlamalarıyla mı yoksa kışkırtmasıyla mı bilmem ama sosyal medya üzerinden Terim baskısı yaptırtmaya çalışıyorlar.

Getirin Terim’i
1 tadından yenmedi
2 hoşumuza gitti
3 bitmek bilmedi
4 ders alınmadı
5.dönem de olsun ya

Getirin de yeni Cicalar yeni Berkanlar Taylanlar Omarlar Boeyler Mostafalar
Yeni evlatlar yeni liyakatsız yardımcılar
Yeni ama eski menajerler

Getirin de şu tabloyu yeniden yaşayalım
Belli ki bazıları unuttu
Ekli dosyayı görüntüle 163126

sevgili cihan,
kupadan da elenmistik kacin lig takimi idi unuttum. denizlispor du rakip.

onu da eklersek faydali olur. kirilma ani gibi durumdu.<-> avrupa kupalarina katilmamiz adina son dal idi kupa maci.....

babel,feg,omer eski prensler ve de bizim kalibremizde olmayan yerliler alparslan ilk aklima gelen.

son gelisinde kac mac ceza almisti lutfen bi renkdasimiz eklesin. bayagi vardi.

#gecen sezon~ondan onceki sezon basimizda~kim~vardi, *sorusunu twitter da uye olsaydim *hashtag yapmistim.

FVjAAqnWIAEiQlT

Teknik direktörde önemli de oyuncu alın artık. Millet kadrosunu kurdu. Siz TD buluncaya oyuncu kalmayacak yine çöplere kalcaz

Hoca iki maç daha kalsa tribünden hakaret duyarak gidecekti bunu senin benim bildiğim yerde kendi de biliyordur yönetimin talebi olsa bile bir müddet kenarda bekleyecektir. Her zamanki gibi bir yerli bir yabancı denemelerinden sonra Terim'e gidileceği de herkesin malumu zaten.

Hoca iki maç daha kalsa tribünden hakaret duyarak gidecekti bunu senin benim bildiğim yerde kendi de biliyordur yönetimin talebi olsa bile bir müddet kenarda bekleyecektir. Her zamanki gibi bir yerli bir yabancı denemelerinden sonra Terim'e gidileceği de herkesin malumu zaten.

Madem para yok deniyor, Okan buruk hemen baslasaydi.

Zaten milletten geri kaldık hem hoca hem oyuncu konusunda, şimdi gelecek olan hoca ligi tanıyacak vs derken iyice geri düşeriz. Bu sebeple Sayın İmparator Hocam Fatih Terim ivedilikle takımın başına getirilmeli ve bu gecikmeyi kapatmalıdır.

Belmasa bu yuzden daha fazla sovuyorum. Birakacakti o hakaretler gelecekti.

Ugrastigimiz seylere bak. 3 yildir kupa sapina dokunmamis herifi kurtarici diye tekrar geri getirin diolar koca koca adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt