Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
geçen sezon adı bizle geçmişti. bu kadar da olmaz
oha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sezon adı bizle geçmişti. bu kadar da olmaz
Terim gitti diye Digitürk yeniledim gelirse iptal edicem nedir bu terim sevgisi takımın içine etti hala terimde terim her sezon 10 maç cezalı ,başkanlara gider yapar evlatciliga devam eder bizi kanser eder yeter artık ve buramiza kadar geldi yeter ne nedir buyaaGetirin Terim’i
1 tadından yenmedi
2 hoşumuza gitti
3 bitmek bilmedi
4 ders alınmadı
5.dönem de olsun ya
Getirin de yeni Cicalar yeni Berkanlar Taylanlar Omarlar Boeyler Mostafalar
Yeni evlatlar yeni liyakatsız yardımcılar
Yeni ama eski menajerler
Getirin de şu tabloyu yeniden yaşayalım
Belli ki bazıları unuttu
Ekli dosyayı görüntüle 163126
bu egelecegine Okan gelsin. Ona bile razıyım Getirin Terim’i
1 tadından yenmedi
2 hoşumuza gitti
3 bitmek bilmedi
4 ders alınmadı
5.dönem de olsun ya
Getirin de yeni Cicalar yeni Berkanlar Taylanlar Omarlar Boeyler Mostafalar
Yeni evlatlar yeni liyakatsız yardımcılar
Yeni ama eski menajerler
Getirin de şu tabloyu yeniden yaşayalım
Belli ki bazıları unuttu
Ekli dosyayı görüntüle 163126
Bu ne ulan. Feyk mi bu yoksa gercek mi hesap.
www.instagram.com
Okan eyvallah ama öbürünü denedik olmadiönce okan sonra terim. yabancıya pas benden
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Teknik direktörde önemli de oyuncu alın artık. Millet kadrosunu kurdu. Siz TD buluncaya oyuncu kalmayacak yine çöplere kalcaz
Hoca iki maç daha kalsa tribünden hakaret duyarak gidecekti bunu senin benim bildiğim yerde kendi de biliyordur yönetimin talebi olsa bile bir müddet kenarda bekleyecektir. Her zamanki gibi bir yerli bir yabancı denemelerinden sonra Terim'e gidileceği de herkesin malumu zaten.
Belmasa bu yuzden daha fazla sovuyorum. Birakacakti o hakaretler gelecekti.Hoca iki maç daha kalsa tribünden hakaret duyarak gidecekti bunu senin benim bildiğim yerde kendi de biliyordur yönetimin talebi olsa bile bir müddet kenarda bekleyecektir. Her zamanki gibi bir yerli bir yabancı denemelerinden sonra Terim'e gidileceği de herkesin malumu zaten.