- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Oynamadi mi gecenBizim Beknaz henüz Kırgiztan milli takım ile maça çıkmadığı için yerli sayılıyor zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamadi mi gecenBizim Beknaz henüz Kırgiztan milli takım ile maça çıkmadığı için yerli sayılıyor zaten.
td olarak okanı getirebilen yonetimde 40 m butce olacak ha?40 milyonluk bütçe varsa Talisca’da alınır bence.
Doğan
Onur Kaan Denayer PvA
Gbamin
Yunus Talisca M.Sissoko Damsgaard
Dzyuba
Satış
Kerem
Marcao
Nelsson
Cica
Israrla Morutan diyorum
Okan ile bambaşka bir seviyeye çıkabilir
O çocuktan çok ümitliyim halen
bunu yazmaya girdim.Israrla Morutan diyorum
Okan ile bambaşka bir seviyeye çıkabilir
O çocuktan çok ümitliyim halen
Hay ağzına sağlık renktaşbayern,juventus,chelsea gibi elit kulüpler bile eski oyuncularına görev veriyor. her türlü network işimize gelir. arda turan iyi galatasaraylıdır
Her sene bu HERIF niye ortaya çıkıyor. Kalsın ordaUğur'un yayınında Harroiri'den bahsediliyor. Sassaulo opsiyonu kullanmadıysa bir yoklama lazım.
asalaklar boyledir. kurtuldum zannedersin ama yumurtasını bırakmıstır.Hoca başımıza gider ayak iyi bela ettin ardayı tebrik ederim.
bülent korkmaz ney
@Keramettin TANRIVERDİ Galatasarayi birakmasini hizlandiralim
Gelirse üyeliği yakar mısın?
senin guvendigin isimlerde bir sıkıntı var. arda morutan falan. hayırdır insallah.Hay ağzına sağlık renktaş
Bende güveniyorum Arda'ya
Ve başarılı olacağını düşünüyorum
Semih normal biri değil dikkat etEvet unutmusuz
Kral lagaluga yapma kalibinin adami ol
Teketek cik karsima kendine destek arama
%95 bu herifin fb geçmişidir ama ayrılacağını da sanmıyorum bu arada çok uzun süredir yanında bu herif okan buruk'un boş gündem yaratır ama tabi özellikle belirli bir kesim.Ekli dosyayı görüntüle 163195
Tahminim fb geçmişi yüzünden İrfan Saraloğlu'nu kastediyor. 2013'ten beri Okan Buruk'un yardımcısı. Gittiği her takımda da onun ekibindeydi.