Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oda olur tbai ben yerlisinde değilim , benzer özellikli ve gelişime açık ya da üstüne koyacak adamı alabilir miyiz 8.5 a misal ya da daha azına para kazanmış olmak baamında (maaş faktörüde var tabi - kerem çok almıyor misal şu an, kalırsa arttırılır tabide)
dreyer var o maliyete bitebilecek ama sağ kanat. daha düşük maliyetler de bulunabilir yeter ki istensin.
trezeguet kasımpaşaya 2mye gelmişti...

Pizarro çok iyi adam da bence maaş beklentisi çok olur. Tigres topçulara çok fazla maaş veren bi kulüp
@Naci Farimaz ve @Sami Karakoç kouyate'nin üstünü cizdigine göre bi tek pizarro kaliyor. alman sitenin birinde 1.6 milyon euro aldigi yaziyor ama adam hic mac kacirmamis takiminda ve orada kaptanmis. sözlesmesini uzatmasa bile en az 3 milyon euro net ister.

yabancı yabancı yunus
yabancı yabancı yabancı
pva yerli yabancı yabancı
yerli

sağ bek ve orta saha rotasyonu için berkan ve kayserili onur bulut iyi olur. stopere net yerli topçu lazım. marcao satılırsa kaan ayhan koray cenk 3lüsünden birine gidilmesi lazım.
kaleyi kesinlikle yerli yapmalıyız. musleraya 1 sene daha tolerans tanırsak sonu bu sefer kötü olur

Serbest kalacak olan tecrübeli orta sahalarin sakatlik gecmisine baktim. En az sakatlik yasayan top 3 bunlar @Sami Karakoç @Murat Durmaz @Sergen Zeren aranizda Pizarro'yu taniyan var mi? Sevilla'da oynamis.

Kouyate

Ekli dosyayı görüntüle 163213

Ekli dosyayı görüntüle 163207

Witsel
Ekli dosyayı görüntüle 163212
Ekli dosyayı görüntüle 163209

Pizarro

Ekli dosyayı görüntüle 163211

Ekli dosyayı görüntüle 163210
ben 2019dan beri futbolcu takip etmedim

@Naci Farimaz ve @Sami Karakoç kouyate'nin üstünü cizdigine göre bi tek pizarro kaliyor. alman sitenin birinde 1.6 milyon euro aldigi yaziyor ama adam hic mac kacirmamis takiminda ve orada kaptanmis. sözlesmesini uzatmasa bile en az 3 milyon euro net ister.
Bi de son kontrat olacak, o paralara çıkılacaksa witsel en mantıklısı olur ama onu almak da çok zor. Biz en iyisi leminanın kapısını bi tıklatalım

satıp kaliteli bir yabancı çeksek oraya diğer kanat yunus-barış hatta eren olsa daha iyi olmaz mı?
sınır 8+6 kalmışken stoperlerden ve kalede türk oynatmamız gerektiğini düşünüyorum. ileri hat ve os iyi yabancılardan kurulmalı(bence)

Ben zaten bir kanat daha gerektiğini düşünüyorum. Direkt Yunus ve Kerem ile yola çıkılmaz. Bu kanat çok yönlü bir isim olması gerekiyor. Vargas gibi gerektiğinde 10’a koyabileceğiniz ya da Trezeguet gibi çift kanatta etkili -Yunus forvet arkasına geçebilir- hatta Bernadeschi gibi sakatlık riski olmasına rağmen çift kanat+10 oynayabilen çok kaliteli bir isim alıp, ekonomik kullanarak Kerem-Yunus’u rahatlatmak gerekiyor. Kerem’i bu fiyatlara satarsak bizim bir şey kazanacağımızı düşünmüyorum. Tutarsak ise yabancı kuralı nedeniyle 1 adım öne geçeceğiz.

yabancı yabancı yunus
yabancı yabancı yabancı
pva yerli yabancı yabancı
yerli

sağ bek ve orta saha rotasyonu için berkan ve kayserili onur bulut iyi olur. stopere net yerli topçu lazım. marcao satılırsa kaan ayhan koray cenk 3lüsünden birine gidilmesi lazım.
kaleyi kesinlikle yerli yapmalıyız. musleraya 1 sene daha tolerans tanırsak sonu bu sefer kötü olur
Nelson marcao noldu

Bi de son kontrat olacak, o paralara çıkılacaksa witsel en mantıklısı olur ama onu almak da çok zor. Biz en iyisi leminanın kapısını bi tıklatalım

2 yıldır o bölgeden sakatlanmadı ve az maç kaçırdı.Bence alınmalı..

garanti 30 mac cikaracak baba oyuncu lazim bize. alman ligi cok sert bir lig degil. bence witsel alan takimin elinde kalabilir, adam 33.5 yasinda suan ve bir kez tüm sezonu kapatmis. o sakatligi olmasa isterdim.

Ben zaten bir kanat daha gerektiğini düşünüyorum. Direkt Yunus ve Kerem ile yola çıkılmaz. Bu kanat çok yönlü bir isim olması gerekiyor. Vargas gibi gerektiğinde 10’a koyabileceğiniz ya da Trezeguet gibi çift kanatta etkili -Yunus forvet arkasına geçebilir- hatta Bernadeschi gibi sakatlık riski olmasına rağmen çift kanat+10 oynayabilen çok kaliteli bir isim alıp, ekonomik kullanarak Kerem-Yunus’u rahatlatmak gerekiyor. Kerem’i bu fiyatlara satarsak bizim bir şey kazanacağımızı düşünmüyorum. Tutarsak ise yabancı kuralı nedeniyle 1 adım öne geçeceğiz.
evet böyle düşününce mantıklı geldi şimdi. ben keremi as olarak dusundugunu sanmıştım
marcao mohamed satışıyla kaynak yaratmak lazım o zaman. ön tarafa yeni isimler alıp kadro kalitesi artmalı bir şekilde. mevki farketmeksizin

———————-Muslera———————————-
———danayer—-nelsson—marcao—————-—
————beka beka—Emre can——-—
———yunus ————-—ilkay—————-kerem————
—-——-—talisca—————————
———suarez———————​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt