Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera şimdi bakınca Fiyat Performans olarak batıyor tabide bence çok ağır bakılıyor - adam en uzun süreli yabancımız resmen , kaç şampiyonlukta ciddi payı var - tabiiki eskidi ama kesip atmak yerine çok düzgün şekilde vedaya hazırlanılmalı. 11 senemi ne adam bizde ya

Muslera şimdi bakınca Fiyat Performans olarak batıyor tabide bence çok ağır bakılıyor - adam en uzun süreli yabancımız resmen , kaç şampiyonlukta ciddi payı var - tabiiki eskidi ama kesip atmak yerine çok düzgün şekilde vedaya hazırlanılmalı. 11 senemi ne adam bizde ya
maaşı bırakıp gitsin en güzel şekilde uğurlarız

kontratı teklif edersen yapar - sen olsan ben olsam bizde yapardık be üstad - adam kariyer sonunda opsiyonu verirsen o parayı kazanır tabi.
Efsaneyim diyorsan bazı şeylerde fedakarlık yapacaksın. Son 3 sene ki maçlarını izletelim bakalım kendini beğenir mi muslera

maaşı bırakıp gitsin en güzel şekilde uğurlarız

düşüş olsada ben bilmiyorum hocam , öyle kesip atıalcak bir isim değil bana göre - burda bırakır futbolu EĞER ülkesinde son 1 sene bir yerde oynayıp bırakmaz ise.

Onca sene kalende tut - kesip at doğru gelmiyor bana hiç. he teknik kadro beceriksizliğidir yerli kaleciyi araksında yetiştirememk bu arada

3 sene brüt 12 m euro maaş yerine o parayla genç kaleci alınırdı.

Kendin diyorsun 11 sene, ortalama 3 m euro aldı 33 m euro eder, reklam gelirini falan saymıyorum. Kur olmuş 20, efsane dediğin adam gelir derki 1 m euroya falan düşürelim zaten kazanacağımızı kazandık.

2 senede 8 m euro daha vereceğiz, ne güzel efsanelik.

F/P anlamında en kötü kaleci bizde
En kötü forvet hattı bizde
En kötü bek hattı yine bizde

Orta sahaya 2 net oyuncu alıp buralardaki F/P sorununu çözüp

Kanat için de fırsat transferi kovalamak gerekiyor.
Kim kurdu bu takımı knk. Herseyin en kotusu bizde

Kendin diyorsun 11 sene, ortalama 3 m euro aldı 33 m euro eder, reklam gelirini falan saymıyorum. Kur olmuş 20, efsane dediğin adam gelir derki 1 m euroya falan düşürelim zaten kazanacağımızı kazandık.

İşte bunu anlatamıyoruz romantik tr taraftarına adminim. Benim gözümde kaleci max 1 m euro maaşlı olur fazlası ziyandır.

Nevzat’ın haberi.

Bonservisi elinde olduğu için iyi bir ücret talep eden Denayer’in, seneliği 2.5 milyon eurodan 4 senelik kontrat istediği öğrenildi. Bu rakam fazla bulunurken, oyuncunun 1.8 milyon euroya inmesi durumunda bu transferin gerçekleşme olasılığının güçleneceği belirtildi.

aldığı para konusunda %100 katılıyorum admirim sana - orda hiç tartışmıyorum bile hatta. Teklif edende hata var diyorum orda. (Edit : anlaşılmasaydı veda edilirdi dediğim gibi )

ben o yorumda manevi açıdan baktım - maddi açıdan sana %100 katılırım - son kontratta öyle bir maaş bağlanmamalıyıd (2024 tü sanırım sonu) çok daha az olmalıydı ya da ciddi maddeler olmalıydı golsüz maç - çıkılan maç gibi falan 1.25-1.5 tan fazla olmamalıydı son uzatma orda %100 haklısın.

İşte bunu anlatamıyoruz romantik tr taraftarına adminim. Benim gözümde kaleci max 1 m euro maaşlı olur fazlası ziyandır.
Evet mevzu bu zaten

Beklere total verdiğimiz net maaş 4.5 m euro
Kaleciye 2.5
Forvetlere de 5 m euro

Bu bütçelerin daha dengeli kullanılması gerekiyor.

9 kişi sayabildim
orkun
ferhat
h.şaş
uğur
linderoth
umit
lincoln
thomas
bouzid

orkunun yanındakiler kim yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt