Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.351
- 5.335
- 2.308
9 kişi sayabildim
orkun
ferhat
h.şaş
uğur
linderoth
umit
lincoln
thomas
bouzid
orkunun yanındakiler kim yaw
Özgürcan ve Mehmet Güven
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 kişi sayabildim
orkun
ferhat
h.şaş
uğur
linderoth
umit
lincoln
thomas
bouzid
9 kişi sayabildim
orkun
ferhat
h.şaş
uğur
linderoth
umit
lincoln
thomas
bouzid
Mehmet güven'e az laf etmemişimdir heraldeÖzgürcan ve Mehmet Güven
dyzuba 2m altına okey diyecek gibi duruyo maliyet açısından nasıl buluyorsunF/P anlamında en kötü kaleci bizde
En kötü forvet hattı bizde
En kötü bek hattı yine bizde
Orta sahaya 2 net oyuncu alıp buralardaki F/P sorununu çözüp
Kanat için de fırsat transferi kovalamak gerekiyor.
Ben baya gelisti diye biliyorumDenayer bizdeyken stoper performansı yeterli değildi. Çok sık kademe hatası yapıyordu , atlet ve teknik orası ayrı da Lyon'da nasıl performans gösterdi düzenli izleyebilen var mı acaba ?
dyzuba 2m altına okey diyecek gibi duruyo maliyet açısından nasıl buluyorsun
Yaniyorum cayir cayirİzlemedim uzun süredir, eski Dzyuba ise iyi ama Gomisle Diagne gitmeden almakta pek mantık göremiyorum.
Son durumu baya iyiydi. Bir ara konusunda editler dönüyordu ahbab.Denayer bizdeyken stoper performansı yeterli değildi. Çok sık kademe hatası yapıyordu , atlet ve teknik orası ayrı da Lyon'da nasıl performans gösterdi düzenli izleyebilen var mı acaba ?
GS seviyesini hala 3 m euro maaş alacak oyuncular sananlar da gidip Real falan tutsun, burada kafa açmasın ilkokul matematiğinden bihaber şekilde.
Hazır oyuncu almak fırsatla olur diğer türlü her şekilde geliştirici olunmalı.

Yüzde yüz katılıyorum. Bu yüzden de Okan tercihini anlamakta zorluk çekiyorum hocam. Muriqi dışında elinde parlayan,bekleneni aşan oyuncu var mı?![]()
Ayrılanlardan sonra şu an ki maaş bütçemiz nedir bilen var mı ? Bir tablo vardı bir ara maaşla ilgili
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllık değil teknik olarak. 1.5 m yıllık 2 m euro da imza parası uygun. 2 myi bonservis diye düşün
öyle demiyorlar. 2m yıllık + 1 imza diyorlar.imza parasını dahil edip 2 milyon diyorlar. imza parasını düşük bir bonservis gibi düşünürsek maaş yine marcao seviyelerine gelir. tabi pazarlıkla imza parasını biraz daha indirsek iyi olur.
Diagne ve Muslera gittiginde kredi kartiyla döndürelecek kivama geliyor.