Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer bizdeyken stoper performansı yeterli değildi. Çok sık kademe hatası yapıyordu , atlet ve teknik orası ayrı da Lyon'da nasıl performans gösterdi düzenli izleyebilen var mı acaba ?

Denayer bizdeyken stoper performansı yeterli değildi. Çok sık kademe hatası yapıyordu , atlet ve teknik orası ayrı da Lyon'da nasıl performans gösterdi düzenli izleyebilen var mı acaba ?
Son durumu baya iyiydi. Bir ara konusunda editler dönüyordu ahbab.

GS seviyesini hala 3 m euro maaş alacak oyuncular sananlar da gidip Real falan tutsun, burada kafa açmasın ilkokul matematiğinden bihaber şekilde.

Hazır oyuncu almak fırsatla olur diğer türlü her şekilde geliştirici olunmalı.

Yüzde yüz katılıyorum. Bu yüzden de Okan tercihini anlamakta zorluk çekiyorum hocam. Muriqi dışında elinde parlayan,bekleneni aşan oyuncu var mı? :danyal:

mirsad türkcan yakında bursa u 14 ve bursa u15e de musallat olur.manyak yetenekler var orda

Yüzde yüz katılıyorum. Bu yüzden de Okan tercihini anlamakta zorluk çekiyorum hocam. Muriqi dışında elinde parlayan,bekleneni aşan oyuncu var mı? :danyal:

Spesifik olarak hatırlamıyorum ama Rize'deki döneminde bir çok oyuncu derli toplu hale gelmişti, en basiti bekler Okan'dan sonra ayrıldı sanırım.

Başakşehir döneminde de İrfan'ın, Mert'in vs kariyer zirvesi oldu Crivelli dahi verimli bir sezon geçirdi.

Konuyla alakalı Selezynov üzerindeki etkisine yönelik açıklamalar var, 10 kilo fazlası olan adamı alıp MT'a geri dönecek seviyeye gelmesinde önemli katkısı olduğu söyleniyordu mesela.

Ayrılanlardan sonra şu an ki maaş bütçemiz nedir bilen var mı ? Bir tablo vardı bir ara maaşla ilgili

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1655637620715.webp

Yıllık değil teknik olarak. 1.5 m yıllık 2 m euro da imza parası uygun. 2 myi bonservis diye düşün
imza parasını dahil edip 2 milyon diyorlar. imza parasını düşük bir bonservis gibi düşünürsek maaş yine marcao seviyelerine gelir. tabi pazarlıkla imza parasını biraz daha indirsek iyi olur.
öyle demiyorlar. 2m yıllık + 1 imza diyorlar.

iki sene sonra işler kötü gitse 600 lük Nelson mu rahat çıkar elde yabancı sınırı varken 2’lik Denayer’mi?

sagbekteki sorunu ali turapla çözeriz.solbeki bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt