Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
James cok yetenekli oyuncuydu Portodan beri izlerim ama bi türlü devamlilik saglayamadi. Eger maliyeti uygun olacaksa ve sezon icinde cok mac kacirmayacagini bilsem gelsin isterdim.

Şutör skor katkisi yapacak 10 numara ihtiyacimiz olmazsa olmaz. Gecen sene cok gol sikintisi cektik.James bu ihtiyaci eger devamli oynarsa kesinlikle karsilar. Ben Katardaki parayi birakip buraya gelecegini kesinlikle dusunmuyorum.

Son olarak Cicanin 7 milyon ettigi yerde James 20 etmesi lazim kusura bakmayin.

Okancilar bir anlatin hele bu hocaniz ne oynatir ne oynatmayi sever nasil bir Galatasaray hayal ediyor. Ben IBFK'yi ne zaman izlesem Avci'dan hallice oynatiyordu. Uclu stoper dusunur mu ne dersiniz
Şu kadroyla pek bir şey oynatabileceğini sanmıyorum açıkçası. Gerekli takviyeler yapılırsa hücum futbolu ve ön alan presine dayalı futbol oynatır ama öyle yüksek tempoda ve şuursuz şekilde değil. yani kaos presi değil belli oranda alan daraltmaya dayalı planlı pres. Hocanın oyun şekli daha çok sonuç almaya odaklı pragmatist bir yapıda. Beklerden ve özellikle hücum oyuncularından yüksek verim alıyor. Elindeki kadroya göre bir oyun yapısı belirlediği için net bir dizilim ya da sistemden bahsetmek zor. Maça göre oyuna göre kadroya göre değişen planlar uyguluyor.

Hmm galiba Okan'in aklinda Chelsea tarzi uclu oynatmak var.

:crushed:
Denayer Nelsson Abdulkerim
Clauss ??? ??? PvA
Yunus Dyzuba Trezeguet

Ligue 1 sihirbazi C.Ergün sag beke Y.Atal H.Boudaoui ya da J.Clauss'tan birini cozse bari. Clauss hayal ama bi yazayim dedim.

1655650245075.webp

Konuşulan isimler üzerinden kadro kurulursa bu sene farklı olur baya. Tabi alınacak 6 numara çok önemli. Mesela Okan Buruk geldiğinde Başakşehir’den Berkay’ı ister mi.? Ben isteyeceğini düşünüyorum. Ki gelirse bizde ki yerli eksikliğini 1 eksiltir. Yunus,kalırsa Kerem,Berkay uygun bir maliyetle Kaan Ayhan ve sağ bek Onur.
Muslera
Onur Denayer Sarr PvA
Gbamin
Yunus James Berkay Kerem
Dzyuba

Bu arada ben forvet olarak başka birinin tercih edilmesinden yanayım ama aklımda biri yok.​

Konuşulan isimler üzerinden kadro kurulursa bu sene farklı olur baya. Tabi alınacak 6 numara çok önemli. Mesela Okan Buruk geldiğinde Başakşehir’den Berkay’ı ister mi.? Ben isteyeceğini düşünüyorum. Ki gelirse bizde ki yerli eksikliğini 1 eksiltir. Yunus,kalırsa Kerem,Berkay uygun bir maliyetle Kaan Ayhan ve sağ bek Onur.
Muslera
Onur Denayer Sarr PvA
Gbamin
Yunus James Berkay Kerem
Dzyuba

Bu arada ben forvet olarak başka birinin tercih edilmesinden yanayım ama aklımda biri yok.​
Sarr mi

Yok Bastoni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt