Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
Torrent kovulmadan açıklanmazYav td okan olacaksa olsun artık dünden razı adamı açıklamak 3 gün sürer mi. Okanı istediğimden değil de transfer yapılır bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrent kovulmadan açıklanmazYav td okan olacaksa olsun artık dünden razı adamı açıklamak 3 gün sürer mi. Okanı istediğimden değil de transfer yapılır bari.
Önce Torrent fesih açıklanmalı.Yav td okan olacaksa olsun artık dünden razı adamı açıklamak 3 gün sürer mi. Okanı istediğimden değil de transfer yapılır bari.
Şu kadroyla pek bir şey oynatabileceğini sanmıyorum açıkçası. Gerekli takviyeler yapılırsa hücum futbolu ve ön alan presine dayalı futbol oynatır ama öyle yüksek tempoda ve şuursuz şekilde değil. yani kaos presi değil belli oranda alan daraltmaya dayalı planlı pres. Hocanın oyun şekli daha çok sonuç almaya odaklı pragmatist bir yapıda. Beklerden ve özellikle hücum oyuncularından yüksek verim alıyor. Elindeki kadroya göre bir oyun yapısı belirlediği için net bir dizilim ya da sistemden bahsetmek zor. Maça göre oyuna göre kadroya göre değişen planlar uyguluyor.Okancilar bir anlatin hele bu hocaniz ne oynatir ne oynatmayi sever nasil bir Galatasaray hayal ediyor. Ben IBFK'yi ne zaman izlesem Avci'dan hallice oynatiyordu. Uclu stoper dusunur mu ne dersiniz
Denayer bjke de o anda Dursun ozbek
Esprini smDenayer bjke de o anda Dursun ozbek
19:05'e bekleyelim bakalim aciklayacaklar mi
Raporladim gereken ceza verilir umarimEsprini sm
ben kaliteli demedim o senin iddian, ayrıca ön taraf Serdar dursunaldo İrfan , zaman zaman Mert Hakan , bunlar yabancı değil üstelik kalitelide değillersonuçta ön taraf kaliteliydi genel olarak, kaç sezondur da yabancı. Kaç defa şampiyon oldular?

Verilse de kurtulsakRaporladim gereken ceza verilir umarim
transferler nerede kaldı neredesin başkanDenayer bjke de o anda Dursun ozbek
19:05'e bekleyelim bakalim aciklayacaklar mi
transferler nerede kaldı neredesin başkan

şimdi bana tek tek yıllık kadrolarına baktırma.ben kaliteli demedim o senin iddian, ayrıca ön taraf Serdar dursunaldo İrfan , zaman zaman Mert Hakan , bunlar yabancı değil üstelik kalitelide değiller
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sarr miKonuşulan isimler üzerinden kadro kurulursa bu sene farklı olur baya. Tabi alınacak 6 numara çok önemli. Mesela Okan Buruk geldiğinde Başakşehir’den Berkay’ı ister mi.? Ben isteyeceğini düşünüyorum. Ki gelirse bizde ki yerli eksikliğini 1 eksiltir. Yunus,kalırsa Kerem,Berkay uygun bir maliyetle Kaan Ayhan ve sağ bek Onur.
Muslera
Onur Denayer Sarr PvA
Gbamin
Yunus James Berkay Kerem
Dzyuba
Bu arada ben forvet olarak başka birinin tercih edilmesinden yanayım ama aklımda biri yok.
Gayet uzun surerüyalar ortalama 6-8 saat sürer
Aa Martinelli mi o
Langirtelli GsdeAa Martinelli mi o