- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Dursun transfer biliyo yaaahaaaLangirtelli Gsde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun transfer biliyo yaaahaaaLangirtelli Gsde
bakma boşver konumuz fnerbahce değil zaten, arkadaşların anlatmak istediği Melo Sneijder gibi ortasahan , Drogba elmander gibi hücum hattin olduktan sonra arkada Semih gibi bı amatör bile sırıtmaz yani veya ortasaha Fernando prime Gary,gomis, feghouli hücum hattında serdar leziz gibi kazmalar sırıtmıyor, konu buşimdi bana tek tek yıllık kadrolarına baktırma.
Avcı dan hallice oynatıyorsa şampiyon yapacaktır bizi ozaman.Okancilar bir anlatin hele bu hocaniz ne oynatir ne oynatmayi sever nasil bir Galatasaray hayal ediyor. Ben IBFK'yi ne zaman izlesem Avci'dan hallice oynatiyordu. Uclu stoper dusunur mu ne dersiniz
Yanında Ujfa olan Semih mi?bakma boşver konumuz fnerbahce değil zaten, arkadaşların anlatmak istediği Melo Sneijder gibi ortasahan , Drogba elmander gibi hücum hattin olduktan sonra arkada Semih gibi bı amatör bile sırıtmaz yani veya ortasaha Fernando prime Gary,gomis, feghouli hücum hattında serdar leziz gibi kazmalar sırıtmıyor, konu bu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sn Sergen Yalcin.Ön taraf iyi olsun arka taraf kötü olsa bile şampiyon olunur savını destekleyen şampiyonlar kimler?
Kaledede hirbonun teki wardiSn Sergen Yalcin.
Welington neciple sampiyon oldu
Dizilis benim icin cok onemli degil. Santraforlar uzerine etkisi isini incelemek lazim gercekten Seleznov Muriqi Crivelli falan hep iyi fayda aldi bu tip adamlardan. Kadrosu kotu falan degildi bildigimiz Basaksehir kadrosuydu iste o kadro zaten 4 senedir falan sampiyonluk yarisindaydi onu gecelim.Genelde 4-1-4-1 veya 4-2-3-1 oynatıyor ama başka formasyonlarda oynattığı oluyor mesela Başakşehir'de 4-4-2'yle şampiyon oldu kısacası mevcut kadroya göre maksimum alabilecek düzeni kurmaya çalışıyor. Gittiği her takımda forvet oyuncuları bitmiş olsa da canlanıyor Crivelli gibi bir adamdan çift haneli skor katkısı aldı ve şampiyon oldu. Oyuncuların performansını daha da yukarı çekebiliyor ki bence Kerem ve Yunus daha da etkili performans sergileyebilir. Dyzuba veya Seferovic tarzı bir forvet aldıracaktır pres yapan pivot bir forvet seviyor muhtemelen bu tarz bir isim görürüz. 6 numara da kesici oyuncu seviyor Fernando ve Melo tarzı topu kesip hızlıca öne aktaran birileri diyebiliriz. Avcıyla kıyaslanamaz Azubuike, Aleksic, Demba ba, Crivelli ile şampiyon oldu bunları bize koysan küme düşmemeye oynardık.
Bu kadroyla kimse bir sey yapamaz dogru. Yalniz hucum futbolu on alan presi falan masal gibi geliyor adam sampiyon oldugunda mac basina ortalama yuzde 50 topla oynatiyordu takimi. xG tablosuna gore 4. olmalari gerekiyordu cok sanslilardi. Zaten kovid donusu zibilyon tane eksikle kafasi daginik olmasina ragmen FT kendisinin sampiyonluga guya emin adimlarla yuruyen takimini sahadan silmisti.Şu kadroyla pek bir şey oynatabileceğini sanmıyorum açıkçası. Gerekli takviyeler yapılırsa hücum futbolu ve ön alan presine dayalı futbol oynatır ama öyle yüksek tempoda ve şuursuz şekilde değil. yani kaos presi değil belli oranda alan daraltmaya dayalı planlı pres. Hocanın oyun şekli daha çok sonuç almaya odaklı pragmatist bir yapıda. Beklerden ve özellikle hücum oyuncularından yüksek verim alıyor. Elindeki kadroya göre bir oyun yapısı belirlediği için net bir dizilim ya da sistemden bahsetmek zor. Maça göre oyuna göre kadroya göre değişen planlar uyguluyor.
okan buruk istifa
yanında Dany ve Gökhan zan oynadı 12,13 sezonunun çoğunda tam 10 puan fark attıkYanında Ujfa olan Semih mi?
Vida nın olduğu defans mı?Sn Sergen Yalcin.
Welington neciple sampiyon oldu
Aynen TS'yi Avci sampiyon yapti zaten!! Okan ne kadar hak ettiyse sampiyonlugunu Avci da o kadar hak etti!Avcı dan hallice oynatıyorsa şampiyon yapacaktır bizi ozaman.
Başta b.k gibiydi. Sonra düzeldi allah için. Önde sorun var zaten. Ligde en çok pozisyona girenlerden biriyiz hatta ilk 2 deyiz. 13. Olduk lanPva'nın ne kadar kaliteli bir herif oldugunu anlamak için 5dk boeyle birlikte izlemek yeterli.
Beklerde Eboue ve Riera kalede prime Muslerayanında Dany ve Gökhan zan oynadı 12,13 sezonunun çoğunda tam 10 puan fark attık
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu sezon dusus yasar gibi hissediyorum yoksa iyi herifBaşta b.k gibiydi. Sonra düzeldi allah için. Önde sorun var zaten. Ligde en çok pozisyona girenlerden biriyiz hatta ilk 2 deyiz. 13. Olduk lan
Sen hangi Sarr ile karıştırdın Rahmi.?Sarr mi
Yok Bastoni
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne bilem malang sarr dusunuyordum ama naby sarr gelsinSen hangi Sarr ile karıştırdın Rahmi.?
arkadaşların anlatmaya çalıştığı olayda bu zaten , senin elinde marcao nellson ikilisi var bu iki adam A kalite herhangi bi Avrupa takımında rahat oynar , ama önlerine Berkan Taylan ki hala 11lere sıkıştırmaya çalışanlar var görüyorum , 13. değilde işte belki bı 6.cılık yaparızBeklerde Eboue ve Riera kalede prime Muslera