Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arteta oldugu muddetce - arsenal kulubunde sure almasi neredeyse imkansiz.
dolayisiyla habire kiraya veriyorlar kendisini..atletico,fiorentina vsvs...
buraya gelecegini dusunmuyorum - gidecegi iki kulup var kanimca; biri yeni cikan monza , digeri mou lu roma.
italyadan ispanayadan talibi cok olur onun ustat

Okan'ın şans eseri şampiyon olduğunu kim söyledi ki adam küme düşer denilen Akhisar'ı aldı kupa sahibi yaptı ligde üst üstte galibiyetlerle en üstlere taşıdı bunların üstüne 17/18 sezonunda senin rakibin Fener'i 2 kez ligde 1 kez kupa finalinde yendi. Rize'ye gitti herkes düşer derken gol dahi atamayan Vedat'ı aldı zirveye çıkardı düşer denilen Rize'yi Avrupa kupalarına götürüyordu. Başakşehir'e geçtikten sonra da ilk senesinde şampiyon oldu. Avrupa maçlarında da çatır çatır ezilmeden top oynattı demek ki bunların hepsini şansla yapmış Marco Rose'lu M.gladbach deplasmanında 1-0 geriden deplasman da 1-2 çevirmesi de tesadüfmüş.
Sans eseri sampiyon oldugunu veriler soyluyor reis. Ben yakindan izlemedim her maclarini ama izledigim her maclarinda vasat bir goruntu ciziyordu takimi.

Akhisar gayet iyiydi o donem yapmayalim etmeyelim. Hep ilk ona giren iyi bir planlamasi olan borcsuz bir kuluptu hortumlanana kadar.

Rize'de de cok iyiydi eyvallah. Ama orta sira takimi hocaligi farkli bir sey yani.

Neyse gorecegiz zaten.

Ha son olarak ne kadar kansiz ve hain biri olsa bile Fener'i bir sezonda 3 kere yenmesi haz verir. Bizde yaparsa bir nebze isinabilirim.

İlk teklif için net 12 verdilerse güzel teklif bonussuz.

Bakin benzer hatayi yapmissizin, konumuz olmayan seyi konusuyorsunuz. Evet Okan Buruk bence de Fatih Terim'den iyi tercih. Ama bu tek basina yeterli bir sey degil ki.

Ben sans eseri sampiyon olmamizi ya da pragmatik sekilde devam etmemizi istemiyorum. Mesele bundan ibaret. Okan'in burada bir seyler insa etmesinin mumkun olduguna ikna olmam lazim. Madem bu haini kulubumuze sokup tarihimize ihanet ediyoruz, anlik basari sehvetiyle Galatasaray'i olmayacak hallere sokuyoruz, bari sportif olarak bir karsiligi olsa.
Anlatmak istediğini net olarak anlıyorum ben senin. Senin dediğinde gelecek kişinin sistem antrenörü olmasını istiyorsun belli bir plan dahilinde iyi futbolla hem bugünü hem geleceği inşa etsin istiyorsun . Ama bunun garantisi kim gelirse gelsin yok maalesef. Ayrıca bu tip antenörü bulmak da çok zor. Koç kaç sezon yapmadığını bırakmadı ama bulamadı getiremedi. Busene bulduğu jj'de çift haneli rakamlara geldiğinden emin olabilirsin.
Bak şimdi sezon başında bu kulübün gelmiş geçmiş en büyük efsanesi Fatih Terim böyle proje odaklı bir planla yola çıktı .Peki sonu ne oldu. Demem o ki başarı gelmezse kimseye sabır veya anlayış gösterilmez. Bizim şu anda acil başarıya ihtiyacımız var onun için zaten mevcut durumdan en iyi verimi alabilecek kişi olduğuna inandığım için Okan gelsin dedim. Yoksa Okan sevdalısı değilim.

Ayrıca her insanın hataları vardır herkes hata yapar. benim geçmişimde düzeltmek istediğim pek çok şey var ama bunlar tecrübe. Hata yapmış mıdır belki yapmıştır bilmiyorum ama İnter 'e transferini diyorsan bu hainlik falan değil bilakis o dönemin yönetiminin iş bilmezliğidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt