Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
italyadan ispanayadan talibi cok olur onun ustat

parali *monza lige yeni cikti sevgili mehmet - tam aradiklari profil. fakat ben isterimki roma yapsin. mou bu tur oyunculari bir baska verim aliyor. zaten simdilik ikisi en yakin takim benim gozlemimde.

nacizane secimimi soracak olursaniz, kendisi disinda - ayni memleketten *nahitan nandez 'i oneririm ilk planda.
fakat nahitan bayagi tuzlu 30 m gecen sezon istedikleri. bielsa ve inter bayagi israrli idi,.. inter finansal problem dolayli,,,leeds ise bielsa nin omru yetmedi yeni sezona dair...

sozun ozu; 90larin basindan bugune gozlemledigim ozelinde; * uruguay - latin kita'sin da *sili ile beraber en begendigim ulke futbolu dinamik anlayslari ve agresif oyun tipolojilerinden dolayi.... genelde defans ve orta sahalar her daim iyi ve saglam cikmistir ozellikle uruguay tandansli -- fakat son 20 yldir ise guzel bir forvet ve kanat forvet akisi mevcut....misal, bu ay *sassuolo nun aldigi son yetenegi ozellikle izlemenizi tavsiye ederim. lpool'e giden her ne kadar flash haberleri cekecek olsa da....

Anlatmak istediğini net olarak anlıyorum ben senin. Senin dediğinde gelecek kişinin sistem antrenörü olmasını istiyorsun belli bir plan dahilinde iyi futbolla hem bugünü hem geleceği inşa etsin istiyorsun . Ama bunun garantisi kim gelirse gelsin yok maalesef. Ayrıca bu tip antenörü bulmak da çok zor. Koç kaç sezon yapmadığını bırakmadı ama bulamadı getiremedi. Busene bulduğu jj'de çift haneli rakamlara geldiğinden emin olabilirsin.
Bak şimdi sezon başında bu kulübün gelmiş geçmiş en büyük efsanesi Fatih Terim böyle proje odaklı bir planla yola çıktı .Peki sonu ne oldu. Demem o ki başarı gelmezse kimseye sabır veya anlayış gösterilmez. Bizim şu anda acil başarıya ihtiyacımız var onun için zaten mevcut durumdan en iyi verimi alabilecek kişi olduğuna inandığım için Okan gelsin dedim. Yoksa Okan sevdalısı değilim.

Ayrıca her insanın hataları vardır herkes hata yapar. benim geçmişimde düzeltmek istediğim pek çok şey var ama bunlar tecrübe. Hata yapmış mıdır belki yapmıştır bilmiyorum ama İnter 'e transferini diyorsan bu hainlik falan değil bilakis o dönemin yönetiminin iş bilmezliğidir.
Hem bugunu hem gelecegi insa etmek icin cok fazla para lazim. Bizde o kadar para yok. O yuzden birinden feragat etmek lazim. Bu kulup bugun Turkiye'nin en buyuk kulubuyse zamaninda Derwall operasyonuyla bugununden vazgecip gelecegini insa ederek bu hale geldi. Oncesinde Gunduz Kilic ve Selahattin Beyazit donemlerinde de yaklasim buydu. Biz Fener gibi basariyi satin almaya calisan ya da Besiktas gibi kel alaka takilan bir kulup degiliz.

Dedigin gibi dogru antrenoru bulmak cok zor. Bu antrenore zaten sen hem sampiyon olmak zorundasin, hem de uzun vadeli bir sey insa etmek zorundasin, maas butcemiz 25m avro, bonservis butcemiz 10m avro dersen sana kiciyla guler millet. Ayrica Turk futbolunun Avrupa'daki yeri belli, su anki ekonomik durum belli. Ben de zaten demiyorum ki bu kolay istir diye.

Jorge Jesus da pragmatik bir adam bu arada. Adam bildigin Portekizli FT. Fatih Terim'le bu projeye girmek dogru degilmis, bunu gormus olduk. Fatih hoca malesef bu tip hocaligi Italya macerasinin sonunda birakti anlasilan.

Okan'in ucuz olmasi disinda bir arti goremiyorum sahsen. Sorun hata yapmasi degil bence de herkes hata yapar. Ama hata dedigin seyin de farkli boyutlari var. Olay Inter'e belese gitmesi degil, Inter'e gidecek diye bizi sampiyonluktan etmesidir. Sonra bir de donusu ve donerken ettigi laflardir.

sevgili @Ali Bektaş renkdasim, rica etsem ; kansiz vb yakisik olmayan kelimeleri kullanmasak .

@Hayri Cund mustafa bireysel eksiklikleri hallederse ,zaten 1.forvetimiz olmali idi ilk planda.
zamanla o da olur. yasi cok genc. 24

kendi basliginda daha detaylica eksi arti yonunu yorumluyabiliriz ,once hoca isi resmilessin.

Full+full yerli transfer metoduyla devam edelim o zaman

Muslera
O.Bulut Denayer Abdulkerim PvA
Fernando Azubuike
Yunus Talisca Trezeguet
Sørloth

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt