- 3 Haziran 2015
- 57.293
- 66.493
- 4.143
KurekKafası kim ki burda
Söylemem pek Dogru olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KurekKafası kim ki burda
italyadan ispanayadan talibi cok olur onun ustat
bu adam gelmez Türkiye'yeAslaniscaaaaaa
Bu golü attığını düşünün forumca bosaliriz
Hem bugunu hem gelecegi insa etmek icin cok fazla para lazim. Bizde o kadar para yok. O yuzden birinden feragat etmek lazim. Bu kulup bugun Turkiye'nin en buyuk kulubuyse zamaninda Derwall operasyonuyla bugununden vazgecip gelecegini insa ederek bu hale geldi. Oncesinde Gunduz Kilic ve Selahattin Beyazit donemlerinde de yaklasim buydu. Biz Fener gibi basariyi satin almaya calisan ya da Besiktas gibi kel alaka takilan bir kulup degiliz.Anlatmak istediğini net olarak anlıyorum ben senin. Senin dediğinde gelecek kişinin sistem antrenörü olmasını istiyorsun belli bir plan dahilinde iyi futbolla hem bugünü hem geleceği inşa etsin istiyorsun . Ama bunun garantisi kim gelirse gelsin yok maalesef. Ayrıca bu tip antenörü bulmak da çok zor. Koç kaç sezon yapmadığını bırakmadı ama bulamadı getiremedi. Busene bulduğu jj'de çift haneli rakamlara geldiğinden emin olabilirsin.
Bak şimdi sezon başında bu kulübün gelmiş geçmiş en büyük efsanesi Fatih Terim böyle proje odaklı bir planla yola çıktı .Peki sonu ne oldu. Demem o ki başarı gelmezse kimseye sabır veya anlayış gösterilmez. Bizim şu anda acil başarıya ihtiyacımız var onun için zaten mevcut durumdan en iyi verimi alabilecek kişi olduğuna inandığım için Okan gelsin dedim. Yoksa Okan sevdalısı değilim.
Ayrıca her insanın hataları vardır herkes hata yapar. benim geçmişimde düzeltmek istediğim pek çok şey var ama bunlar tecrübe. Hata yapmış mıdır belki yapmıştır bilmiyorum ama İnter 'e transferini diyorsan bu hainlik falan değil bilakis o dönemin yönetiminin iş bilmezliğidir.
Gelecek kardesim sabır et
Parasını verirsen herkes gelir de o para verilmez.
Rivaldo gibi yeşil ışık yakar sadece, zaten çok benziyorlarGelecek kardesim sabır et
o kadar parayı ilk 11in tamamına veriyoruz zaten şu anParasını verirsen herkes gelir de o para verilmez.
nedir ucreti tam olarak ?Parasını verirsen herkes gelir de o para verilmez.