Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emek Egeyle ntvdeki programini izlersen icin sogur biraz. X2de izleyebilirsin. Yavas konusuyor baya ikisi de

Ikna edin ya beni. Ben ikna olmaya raziyim. Ikna olmak zorunda da degilim ama ne oldu da affediyoruz onu bir ogrenmek isterim
birader adam o pankart açıldıktan sonra gs forması giydi zaten tribünlerden de özür diledi, daha ne affetmesi? olay olmuş bitmiş 17-18 sene olmuş

amma seviyosunuz olayları büyütmeyi sergen 4 büyükleri 3 kez turlayıp bjk taraftarına orta parmak gösterdi herifler tapıyor okanın bjkye gitmek dışında yaptığı hiçbir şey yok siz triplerdesiniz geçin bu işleri

birader adam o pankart açıldıktan sonra gs forması giydi zaten tribünlerden de özür diledi, daha ne affetmesi? olay olmuş bitmiş 17-18 sene olmuş

amma seviyosunuz olayları büyütmeyi sergen 4 büyükleri 3 kez turlayıp bjk taraftarına orta parmak gösterdi herifler tapıyor okanın bjkye gitmek dışında yaptığı hiçbir şey yok siz triplerdesiniz geçin bu işleri
Ozur dilemedi nerede ozur diledi. Var mi boyle bir sey. Ornegin Arda Turan dedigim gibi hic sevmesem de Galatasaray'in teklifi komikti lafini etmek disinda bir yanlis yapmadi ama onun icin de ozur diledi acikca.

Araya sure girince daha affedilebilir bir sey olmuyor ki. O zaman onu kulube geri getirip tekrardan bu camianin cocugu yapan yonetim birinci dereceden sucludur gozumde. Bugun nasil millet F.T'ye sovuyorsa Arda'yi kulube soktugu icin, o zaman da oyle bir durum yasandi ki kendisinden elle tutulur bir katki alamadik bitik vaziyetteydi. Herkes gazozuna oynanan bir Liverpool macinda attigi fantastik bir golu paylasip duruyor.

Bjkliler migdesizse biz de migdesizlik mi edelim yani bunlar nasil argumanlar. Tekrar ustune basa basa soyluyorum bu forma icin canini verecek kadar tutkulu olup sonuna kadar sadakat gosterenler bosuna yapmis olacak bu isleri sumenalti edersek.

Mesela simdi bu adami herkes hata yapabilir falan diyip bagrina basan adam F.T.'ye Arda'ya falan laf ediyor ciddi 1 tezat. Bence de herkes hata yapabilir de ozur nerede ozur?? Okansiz pankarti acildiysa Bacagin gibi kalbimizi kirdin ozur dile/Affetmek buyukluktur pankarti da acildi. Ama kendisinde bir pismanlik ibaresi hic gozlemleyemedik ne yazik ki.

Isin duygusal boyutunu bir kenara birakirsak, bu gibi hainlikleri affetmek gelecekte basimiza sorunlar acacaktir. Sadakati odullendirmek yuceltmek gerekir. Bize basari getirin de nasil getirirseniz getirin modu Fenerli modudur, kabul edilemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt