Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guendouzi 10-12 ise yarın toplanıp alalı. 11 e almışlar şu an değeri 25 milyonOkan
Boey-Denayer-Gustavo-Telles
Guendouzı-Florentino-Rieder
Yunus-Mohamed-Kerem
Denayer free
Gustavo 6-7
Telles kira
Guendouzi 10-12
Florentino 5-6
Rieder 8-10
Kerem satılırsa da oraya Trezegeout çekersin kaleyi Türk yaparsın yada sağ beki Türk yaparsın 35+ birkaç Türk yedek isimle beraber 40 milyon yeter şu kadro için
Sadece Marcao+Nelsson+Cica 3'lüsünden bu kadroyu kuracak kadar bütçe elde edersin.
Luyindama+Diagne+Sekidika+Oğulcan+Aytaç falan filenle 7-8 daha bonservis kazanırsın.
Resmi olarak henüz olmadı sn.ÇiğdemGeriden geliyorum Tdmiz Okan oldu mu?
18. Saniye
Bu sayfa varokan hocamın editleri hazır mı reis? arşiv ne durumda
Doğruysa bonservis uygun gibi duruyorYunus Emre Sel: "Trabzonspor, Trezeguet'in bonservisi için Aston Villa ile 3.5 milyon euro'ya prensipte anlaştı."
maaşı da 1.5+bonus olacak (totalde 2.2). üzücü. biz niye girişim yapmadık anlamadım
2,5+Forvet dolu. Diagne gomis ikilisini shutlamadan istemez. Bu herif ne kdr maas ister lan
Umut disinda forvete adam alinmamali.
Ben bütçenin %80 ini ortasahaya gömmekten yanayım. Marcao-Nelsson(eğer iyi bir teklif yoksa) varken Denayer bize çok lüks.Umut disinda forvete adam alinmamali.
YapmaAhmet Nur Çebi: Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesiyle ilgili konu kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz.
gelme
biz niye almıyoruz bu adamı santrafora ihtiyacımız var.Ahmet Nur Çebi: Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesiyle ilgili konu kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz.
gelme
aileye kaldıysa gelmezler. fbliler adamın karısına instadan afganlı pakistanlı videoları atıyorduAhmet Nur Çebi: Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesiyle ilgili konu kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz.
gelme