- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Hamza eren ve beknaz bu sene kadroda olsun. Seneye de eren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küsmüyüz10 numaraya dunyaca unlu biri gelsin artik biktik adi sani duyulmamis 10 numaralardan Hagi Sneijder gibi 10 numara gelsin
10 numarasız oynamalıyız10 numaraya dunyaca unlu biri gelsin artik biktik adi sani duyulmamis 10 numaralardan Hagi Sneijder gibi 10 numara gelsin
Hakem hataları (!) çoktu yanlış hatırlamıyorsamfutbol olarak değil ama ligin ortasında şampiyon oldu sayılırlar.
Ortada bisey yokken bana laf soktin gecen gunKüsmüyüz
Sokmadim soktuysam özür dilerim barisalimOrtada bisey yokken bana laf soktin gecen gun
Ermeni topçu istemez.10 numaraya mkhytaryanı getirelim yok mu istanbul kökeni falan
8le olmaz bizim isimiz skor yapan Talisca gibi 10 No lazim10 numarasız oynamalıyız
çift 8
Reis bunlar benim adamlar.Şöyle canım çekti bir kadro kurayım dedim.Hemen önce bu yorumunu okuyunca iyi denk geldi.Diatta
Djenepo
Kayky
bunlara alak
Talisco kemiksiz 7-8 alıyor kank8le olmaz bizim isimiz skor yapan Talisca gibi 10 No lazim
Burhan Can Terzi:
Bana gelen bilgiler göre yeni sportif direktör Cenk Ergün, scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde. Özellikle 6 numara konusunda taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruyorlar. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.
Nevzat’ın da Rodop’a bunu diyor. Kim bu 6 numara bakalım. Grillitsch falan olsa keşke.
üstad o seviyede bi adamı getirecek vizyonu var mı bizimkilerin tartışılır8le olmaz bizim isimiz skor yapan Talisca gibi 10 No lazim
Grillitsch için Utkucan'a gerek var mı?Burhan Can Terzi:
Bana gelen bilgiler göre yeni sportif direktör Cenk Ergün, scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde. Özellikle 6 numara konusunda taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruyorlar. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.
Nevzat’ından Rodop’a bunu diyor. Kim bu 6 numara bakalım. Grillitsch falan olsa keşke.
trabzonun temiz şampiyon olduğunu iddia edecek değilim tabi ama bahsettiğim mevzu vasat tandemle şampiyon olabilirsin ama vasat ortasaha ve hücumla olamıyorsun.Hakem hataları (!) çoktu yanlış hatırlamıyorsam