Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diatta
Djenepo
Kayky

bunlara alak
Reis bunlar benim adamlar.Şöyle canım çekti bir kadro kurayım dedim.Hemen önce bu yorumunu okuyunca iyi denk geldi.

--------------okan---------------
mert---ozan---denayer---anhold
----------diawara---xeka-------------
--kayky------talisca------djenepo--
-------------weghorst-----------------

Tabiki oyuncu satışları zor fakat bunu başarabilsek ekonomik anlamda hiç zor değil.

kayk iki sen kiralık
talisca sponsor
xeka ve denayer bonservisi elinde

mesela diawara,xeka ve weghorst üçlüsünde değişiklik olabilir.

diğer yedi adam olsun çok net şampiyonuz.

Burhan Can Terzi:

Bana gelen bilgiler göre yeni sportif direktör Cenk Ergün, scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde. Özellikle 6 numara konusunda taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruyorlar. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.

Nevzat’ından Rodop’a bunu diyor. Kim bu 6 numara bakalım. Grillitsch falan olsa keşke.

Burhan Can Terzi:

Bana gelen bilgiler göre yeni sportif direktör Cenk Ergün, scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde. Özellikle 6 numara konusunda taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruyorlar. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.

Nevzat’ın da Rodop’a bunu diyor. Kim bu 6 numara bakalım. Grillitsch falan olsa keşke.

eyvah

Burhan Can Terzi:

Nevzat’ından Rodop’a bunu diyor. Kim bu 6 numara bakalım. Grillitsch falan olsa keşke.
Grillitsch için Utkucan'a gerek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt