Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gl2s.gif

Ya Yunus Akgün varken Halil Akbunar da ne bileyim manasiz sanki ha? Yunus'a yedek olarak dusunuluyosa neyse ama maliyeti az olmayacaktir bilemedim. Bi de bu tip adamlar surekli oynayip risk alarak oynadiklarinda faydali olurlar. Onun yerine yeni U-21 yabanci kurali kontenjanindan bir herif alsak oraya yedek olarak tercih ederim.

Morutan muhtemelen duzenli oynayabilecegi bir yerlere kiralanacaktir, Emre Kilinc da var ama o bence daha cok orta saha bir herif.

Yabancı sınırı değişmediğine göre hiç macera aramadan Trezeguet'i almak lazım.

Kerem satılırsa yine macera aramaya gerek yok gidip cüzi bir rakama Onyekuru'yu alalım.

Son 20 dk. oyuna alıp kontradan vururuz. Çok temiz hamle oyuncusu olur bizim için.

3 iyi orta saha gelecekse Marcao + Nelsson'un gidip Bardakçı + Denayer'in gelmesine ok derim. Stoper hattı bir tık güçsüzleşse de takımın oyunu geceyle gündüz gibi değişebilir iyi orta sahayla.
Soyle bir sey var: bu kadar iyi stoperlere ragmen gecen sezon sacma sapan goller yedik. Savunma takim isi cunku. Kaleci de lazim zaten.

Yine de Nelsson muhtemelen gitmez cunku o kadar iyi teklif almayiz, uzun kontrati da varken en az bir sezon daha oynatmak daha mantikli. Dunya Kupasi falan ciddi etkileyebilir bonservisini.

Abdulkerim'i biz almayiz bence son olarak.

@AliNaciKucuk
Galatasaray'ın Halil Akbunar'ı alacağını düşünmüyorum. Önceki yönetimin düşüncesiydi ama yeni yönetim bu düşüncede değil. Elinde Kerem ve Yunus var.

Denayer alışveriş ve tatil için İstanbul'a geldi. Geçen ayın ortasında planlamıştı bu seyahati. Dün Cenk Ergün ile bir araya geldi. Galatasaray Marcao'dan bağımsız bu transferi düşünüyor, bonservisi elinde bir oyuncu. Maaş konusunda ufak farklar var Denayer ile Galatasaray arasında ama çözülmeyecek bir fark değil. Ben Denayer'in Galatasaray'a geleceğini düşünüyorum.

15 milyon euro ve üzerinde bir teklifte Galatasaray Marcao'yu satacaktır.

Kayserispor 3 milyon euro civarında bir gelir istiyor. İndirim olmazsa Galatasaray Mert Müldür için harekete geçecek. Boey'in ayrılacağını düşünüyorum. Maliyeti düşük. Omar ise hamle oyuncusu olarak takımda kalacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt