Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vargas'ı da beğeniyorum ama o da ucuz olmaz üstat. İspanya'ya 10mye transfer olmuş birisi. Biz alsak kaça alıcaz. Satsak kaça satabileceğiz.
espanyol aradığını bulamadı. bence biraz düşmüştür fiyatı. yine de 7-8'e mal olabilir gibi.
elimizde olsa verelim derdim açıkçası. bonservis olarak cenk beyin zamanında yaptığı belho ve feghouli transferi gibi olur ama katkımız daha fazla olur. ki o oyuncularla da 2 şampiyonluk geldi.

Yapma tas olursun. Profile bak

xyaKGUpb_o.png
sassuolo da 1 2 kez + milli takımda izledim. Acayip savruk buluyorum herifi. Boeyden sonra istemiyorum benzer 1 topcu. İtalyadaki performansı farklıdır belki. Çok izlemedim

Vargas'ı da beğeniyorum ama o da ucuz olmaz üstat. İspanya'ya 10mye transfer olmuş birisi. Biz alsak kaça alıcaz. Satsak kaça satabileceğiz.
Biz de Çatne'ye 13m para saydik. Napalim yani herkes hata yapar. Iki yil kontrati kalmis takimda dusunulmeyen bi isim. Piyasa yapmisken elden cikarmak isteyeceklerdir. ADS baskani kalacak falan demisti ama simdi onlar AKP'den aforoz edildiler. Kulubu 5m istiyor falan diyordu. Hani Trezeguet'nin maliyeti 3.5 bons, 2.2 yillik ucret, 4 yillik kontrat olacaksa 12m'den fazla oluyor. Bu cocuga yillik 1.5m maas 5 yillik sozlesme versen ayni maliyete geliyor. Satadabilirsin yasi daha genc, Arjantin pasaportu da kotu pasaport degil. AB vatandasligi yokmus ama o isi halletmesi lazim hallederse Italya ya da Ispanya'ya rahat cakarsin.

Biz de Çatne'ye 13m para saydik. Napalim yani herkes hata yapar. Iki yil kontrati kalmis takimda dusunulmeyen bi isim. Piyasa yapmisken elden cikarmak isteyeceklerdir. ADS baskani kalacak falan demisti ama simdi onlar AKP'den aforoz edildiler. Kulubu 5m istiyor falan diyordu. Hani Trezeguet'nin maliyeti 3.5 bons, 2.2 yillik ucret, 4 yillik kontrat olacaksa 12m'den fazla oluyor. Bu cocuga yillik 1.5m maas 5 yillik sozlesme versen ayni maliyete geliyor. Satadabilirsin yasi daha genc, Arjantin pasaportu da kotu pasaport degil. AB vatandasligi yokmus ama o isi halletmesi lazim hallederse Italya ya da Ispanya'ya rahat cakarsin.
5m ise alınabilir üstat ben 8-10 cekeceklerini düşünmüştüm

sassuolo da 1 2 kez + milli takımda izledim. Acayip savruk buluyorum herifi. Boeyden sonra istemiyorum benzer 1 topcu. İtalyadaki performansı farklıdır belki. Çok izlemedim
Savruk zaten ama genc. Savunmada yillanmak onemlidir. Boylu poslu, ayagi temiz, sol ayagi zayif degil, gerektiginde sol bekte stoperde oynamis fizikli bir genco. Bana Tomiyasu'yu andiriyor tavan olarak. Her yerde kullanirsin gerektikce, gun gelir ucluye doner sag stoper yaparsin oyle bir cocuk.

Istatistik profili cok muhim, her seyi anlatiyor zaten. Gol asist yapmiyor ama cogu Sassuolo beki onu yapamaz zaten. Savunmada bir tik zayif gorunuyor dedigin gibi. Ama adam pasla da driblingle de ileri cok iyi top tasiyor. Bence buyuk takim beki once onu yapmasini bilecek. Savunmaciligi vasat bile kalsa sirf hucum katkisiyla cok iyi oyuncu olur.

Normalde buralara gelmesini sifir ihtimal goruyorum bu arada. Istenmemesi komik sadece.

Cicaldau Taylan Berkan orta sahasi hayatimda gördügüm en rezil orta sahalardan birisi herhalde.

Ama yaninda dogru adamlarla Berkan as orta saha olarak planlanabilir bu sezon yine bence. Ama bunun icin iki tane topa bomba muhamelesi yapmayan tas gibi orta saha lazim. Iyi isleyen bir orta saha kurgusu oturtursak Berkan bu orta sahanin iyi isleyen tamamlayici bir parcasi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt