- 31 Ağustos 2021
- 70.425
- 50.398
- 3.843
Taylan + Cica kiralık + 1 M na olmaz mı o iş ?Konyada hepsinin daha iyisi var ben sanmıyorum istesinler. Belki bi nebze ömer olabilir bi de yedek için alpaslan gerisini istemezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan + Cica kiralık + 1 M na olmaz mı o iş ?Konyada hepsinin daha iyisi var ben sanmıyorum istesinler. Belki bi nebze ömer olabilir bi de yedek için alpaslan gerisini istemezler
inşallah - sampdoira falan deniyorduda hiiç adı sanı geçmiyor diye yattı gözüyle bakıyorumOnu italyadan istiyorlar deniyordu direk oraya şutlamak lazım.
Cicaya teklif var deniyordu öyle ise satarlar benceKonyaya morutan değilde Cica'yı kiralasak ?
Konyaya morutan değilde Cica'yı kiralasak ?
Taylan + 1 m verelim cica kalsın makuldür. Taylanı oynatır palutTaylan + Cica kiralık + 1 M na olmaz mı o iş ?
HARCAMA LİMİTLERİNDE BİR NUMARA BİZİZ İYİ HABER
Cicaya teklif var deniyordu öyle ise satarlar bence
Sampdoria ligde kaldı. Sözde ligde kalınca alacaklardı. Umarım alırlar. En azından aldığımız fiyata satabilsek çok büyük iş yapmış oluruz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En iyi ihtimal bu olur zaten. Konya gibi disiplinli bir takımda süre alırsa gerçekten kaliteli mi değil mi anlarız. Orada da tutmazsa geçmiş olsun zaten.Morutan kiralık knk
LeşşşşşşşşşAbdülkerim Bardakçı kim yaw ?
kabul etseler keşke - ben yerli stoperi o kadar abartamıyorum gözümde 27 yaşında olması iyide.. Taylan + Emre Çalık + 250K euro falanda olurTaylan + 1 m verelim cica kalsın makuldür. Taylanı oynatır palut
Çöp suyu kadar leş miLeşşşşşşşşş
Çöp suyu kadar leş mi
Pahalı sanıyorum o.Israrla türk stoper alacaksak Kaan Ayhan'ı falan tercih edelim en azından yahu
Son 13 dakika hazırla kendiniSoruya cevap bulamadigim için anlamsiz bir gif birakiyorum