Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 cent 1 cent vererek yollayin. Caddeye koyun toplayip gitsin

Mehmet Özbek hala floryada dolaniyorsa Ali Naci ve Nevzat başkanın yediği yemeğe kadar herşeyi öğrenebilir

Leventlere soveceginiz zaman soyismi özellikle belirtin ,levent ağabeyin kulaklarını izlandadan cinlatiyoruz durduk yere

şu dedelrin yayını açtım baştan izliyorum - Ocaktan gelen eksik ödemeleride olmuş olabilir yorumunu yaptılar... sizce haklılık payı var mı

O dönem cenk ergun kendisimi buldu ve önerdi isimleri bilmiyorum yada Tudor cobanimi önerdi fakat mariano ve fernando dünya klasi oyunculardi bu adamları getirmek büyük işti
Mümkünse kendisinden 1 adet benzer onlibero ve 1 adet asist yapacak 10numara istiyoruz

@Sami Karakoç Abdülkerim'i alacağız sanırım.

@Ahmet Ulukırlı anlatsın beklemeyelim bu herifi

1655748043696.webp

kesin biz yine hangi menajerle transfer edeceğimize karar veremeyip süreci uzattık o ara da abdülkerim sözleşmeyi uzattı. böyle bir saçmalık bekliyorum

O dönem cenk ergun kendisimi buldu ve önerdi isimleri bilmiyorum yada Tudor cobanimi önerdi fakat mariano ve fernando dünya klasi oyunculardi bu adamları getirmek büyük işti
Mümkünse kendisinden 1 adet benzer onlibero ve 1 adet asist yapacak 10numara istiyoruz
fernandoyu city de görevli arkadaşı önermiş takımdan ayrılıyor siz alın hemen diye. transferlerin çoğu cenk ve scout ekibinin çalışması bence

Demekki torrent yokuşa suruyor ha? Nihat kirmizi cik konus simdi lan. Yok kolaylik saglar yok tazminati yok diye ötuyordun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt