- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
1 cent 1 cent vererek yollayin. Caddeye koyun toplayip gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 cent 1 cent vererek yollayin. Caddeye koyun toplayip gitsin
ona şüphe yokta - toplantıda Mehemt Özbek whatsapp mı çalışıyor nevzata yani meselaMehmet Özbek hala floryada dolaniyorsa Ali Naci ve Nevzat başkanın yediği yemeğe kadar herşeyi öğrenebilir
Mehmet Özbek floryadan içeri giremez bence erden timur tek yetkili ve başkan vekili yani comar tayfasina prim vermez dursunda farkindadirona şüphe yokta - toplantıda Mehemt Özbek whatsapp mı çalışıyor nevzata yani mesela
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Sami Karakoç Abdülkerim'i alacağız sanırım.
Önceki maaşını ödemediler ise olabilir tabi onları da isteyebilir yani.şu dedelrin yayını açtım baştan izliyorum - Ocaktan gelen eksik ödemeleride olmuş olabilir yorumunu yaptılar... sizce haklılık payı var mı
hani şimdi 4 M rakamı telafuz edildi ya ... oraya başka türlü nasıl çıkacakÖnceki maaşını ödemediler ise olabilir tabi onları da isteyebilir yani.
@Sami Karakoç Abdülkerim'i alacağız sanırım.
@Ahmet Ulukırlı anlatsın beklemeyelim bu herifi
Öncekileri de ödememiş olabilir o zaman burak efendi.hani şimdi 4 M rakamı telafuz edildi ya ... oraya başka türlü nasıl çıkacak
Birisi anlatmıştı renktaş. Abdülkerim ile Şükrü sözleşme yenilememesi için anlaşmış. Daha sonra BElmas temasa geçmemiş, sözleşme uzatmış. Detaylarını hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi.@Ahmet Ulukırlı anlatsın beklemeyelim bu herifi
fernandoyu city de görevli arkadaşı önermiş takımdan ayrılıyor siz alın hemen diye. transferlerin çoğu cenk ve scout ekibinin çalışması benceO dönem cenk ergun kendisimi buldu ve önerdi isimleri bilmiyorum yada Tudor cobanimi önerdi fakat mariano ve fernando dünya klasi oyunculardi bu adamları getirmek büyük işti
Mümkünse kendisinden 1 adet benzer onlibero ve 1 adet asist yapacak 10numara istiyoruz
Orhan Atik>TorrentTorrent'in Çamı hazır mı?