Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Daha 3-5 gün öncesinde De Zerbi, Marco Rose filan konuşulurken de yapmayın etmeyin olup olacağı Okan Buruk diyordum şimdi Talisca lar filan konuşuluyor yine aynı görüşteyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekleyelimKeşke Talisca yazınca gelse renktaşım, ben de orta sahaya Isco ve Grillitsch forvete Jovic stopere de Luiz Felipe yazayım o zaman hatta elim değmişken Yunus yerine de sağ kanada Adnan Januzaj yazayım
Nasıl olsa Mert Müldür için 12 mil.€ ödeyip sağ beki yerli yapacağız değil mi renktaşım? veya Bünyamin Balcı, Onur Bulut filan kesin bizim aradığımız sağ bekler de benim haberim yoktur
Hangi olayda?bekleyelim
bakalım
kimler
gelecek
benim bildiğim tek şey halil ile bu iş olmaz
bütün takım sezon sonu EN TEMBEL HALİL seçti
ayrıca Antalya'da üstü kapanan olayda ismi kesinleşen tek kişi
Cikis bedeli 1 mFernando bu ligin net en iyi on liberosu buna lafim yokta Antalya niye versin 1 milyona hele niye versin bu iste baska birsey var ama umarim alinir bize cag atlatir
Daha 3-5 gün öncesinde De Zerbi, Marco Rose filan konuşulurken de yapmayın etmeyin olup olacağı Okan Buruk diyordum şimdi Talisca lar filan konuşuluyor yine aynı görüşteyim
masonum duyum mu var?Talisca
Sorloth
Fernando
Trezege
Dreyer
Ilkan
![]()
Ilkayin oluru yokmu ya
Keske o golleri atmasaydi
Galatasaray filan diyordu belki trye giderim diyordu o gollerden once
................ . Muslera
Mert.... Denayer.....Marcao....PVA
...........Fernando....Ilkay
Kerem......Talisca..........Trezege
.................Sorloth
Duyum isini biraktim kralmasonum duyum mu var?
Aslanisca gelecek müsterih olDaha 3-5 gün öncesinde De Zerbi, Marco Rose filan konuşulurken de yapmayın etmeyin olup olacağı Okan Buruk diyordum şimdi Talisca lar filan konuşuluyor yine aynı görüşteyim
FrankfurtdaCenkin görüştüğü adamlardan biri götze
Ben idrissa guaye alırız diye düşünmüştümDünya capinda 6 numara antalyadaki Fernandomuymus
Önlerine sörlothfernando & talisca ikilisi bizi sampiyon yapar
Kadroya yazınca daha gerçekçi durdu bende inanmaya başladım.
Ben net Kerem kadar yetenekli olduğunu düşünüyorum. Şans verilmiyor. Ve asistleri yeniyor.
Bu hesap bana guvenilir geldi