- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.000
- 5.488

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

İçimden geldi bende diyeyim bari fırsattan istifade NKFVAAYCSSn.k.f.v.a.s desin ekibimize kabul edelim
Nerde konuşuyor reis?muleka gündemde yokmuş,denayer imzalar diyo nevzat.halil akbunar gundemde yok
skorer tvye açıklamaları var.abdulkerim için takasta alpaslan ve aytac önerilmiş.morutan değilNerde konuşuyor reis?
sevindiğim bir hususskorer tvye açıklamaları var.abdulkerim için takasta alpaslan ve aytac önerilmiş.morutan değil
evet bilir geneldeSon Sayfa programını izliyorum geriden
Serhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.
bu adam sakat haber vermez emin olmadan - var bir şeyler
adamın haber verme stili o - keisn ya da kesine yakın olmadan söylemiyor zaten. o yüzden kaile alıyorum birazdaevet bilir genelde
ORTA SAHAYA İKİ FLAŞ TRANSFER
"Orta sahaya taraftarı heyecanlandıracak oyuncular gelecek. Bu transferler Galatasaray'ı ligde iddialı konuma getirecek. İsimleri öğrendiğimiz anda paylaşırız. Listede 20 farklı oyuncu var detaylı analizleri yapılıyor. Orta sahada Melo tarzı bir ön libero olacak. Geçen sezon bildiğini ne varsa unutun! Şu andaki yapılanmada Kerem'i kalıyormuş gibi düşünelim. Gelen resmi bir teklif yok. Kerem de kalıyormuş gibi düşünmeli aksi bir durumda bonservis getirisi olacak.Galatasaray, James Rodriguez'i transfer etmeyecek. "
nevzat dindar