Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kesin , nevzatta serhanda sıkıyor kendilerin isim kaçırmamak için.
Nevzatın bildiğini sanmıyorum bilse tak diye yazar o. Serhan türk biliyor olabilir onu bilmiyorum daha öncede dediğim gibi o adam transfer süreçlerinde çok isim vermez zaten son imzaya kaldıysa söyler ve havalimanında iyi karşılama yapar.

lyonun satın alma opsiyonu yokmuş ndombele için.totenham ndombele için kalıcı bi anlaşma olmazsa,kiralamaya yine sıcak bakıyomuş.roma düşünüyomuş ama somut bi adım atılmamış şu an.sadece söylenti var.paraya bakıyo iş

Nevzatın bildiğini sanmıyorum bilse tak diye yazar o. Serhan türk biliyor olabilir onu bilmiyorum daha öncede dediğim gibi o adam transfer süreçlerinde çok isim vermez zaten son imzaya kaldıysa söyler ve havalimanında iyi karşılama yapar.
o kadar ingiltereye kitlendimki geçenlerde "ikiside ingiltereden" gibi biri bir şey paylaşılmıştı.

Lingard geldi aklıma , Oxford-Chamberlain geldi - Thiago geldi - trasnfermarktta baktım Mendy (leicester) falan - barkley geçen seneden muhabbetler... çok açılmışta olabilirim bunlar sonuçta maliyette kolay değil - iknada kolay değil , ingilizi ingiltereden koparmak çok zor bence

haklısın arkada şu skorer videosu izliyorum - tamda Bilsem hemen haberini yaparım dedi nevzat ..ama bilmeyipte çok agresif çok diamik diye babalıyor neye göreyse...

o kadar ingiltereye kitlendimki geçenlerde "ikiside ingiltereden" gibi biri bir şey paylaşılmıştı.

Lingard geldi aklıma , Oxford-Chamberlain geldi - Thiago geldi - trasnfermarktta baktım Mendy (leicester) falan - barkley geçen seneden muhabbetler... çok açılmışta olabilirim bunlar sonuçta maliyette kolay değil - iknada kolay değil , ingilizi ingiltereden koparmak çok zor bence

haklısın arkada şu skorer videosu izliyorum - tamda Bilsem hemen haberini yaparım dedi nevzat ..ama bilmeyipte çok agresif çok diamik diye babalıyor neye göreyse...
Mendy sanmıyorum ona büyük isim diyorlar ise söverim net yani thiago ve chmaberlinde çok uçuk olur heleki thiago barkley olabilir loftus cheek de zor ihtimal ama olabilir yinede birde aklıma ndombele geliyor.

lo celso contenin planlarında yokmuş.villareal parayı karsılayamıyo.sportif direktör paratici sevilla ve atletico madridi işin içine sokmaya calısmıs.ama o işte yaş galiba.

Mendy sanmıyorum ona büyük isim diyorlar ise söverim net yani thiago ve chmaberlinde çok uçuk olur heleki thiago barkley olabilir loftus cheek de zor ihtimal ama olabilir yinede birde aklıma ndombele geliyor.
bende ilk ndombele aklıma gelendi - onu eklemedim adı geçti konu içinde diye - uçuk kaçıyorlar tabi , parada yetmez onlara.

Bakalım Torrent bağı çözülüp Okan açıklanınca çıkacak bunların akıbeti.

Paydos vakti
vrumvrum2.gif

Halil'in Litvanya macindaki kaleciyle karsi karsiya kalmisken hala çalim atmaya calismasini hatirladikca, riske deger mi diye dusunuyorum.

Orta saha çok memnun edecek yıldız aklıma Tolisso, Eriksen, Ndombele, Loftus-Chekb bunlar dışında yıldız sayılmaz ama Norwich küme düştü opsiyonu kullanmazlar sanırım Matias Normann ön liberoya tam fırsat transferi olur maaşı da yüksek olmaz keşke akıl edllse.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt