- 31 Ağustos 2021
- 70.320
- 50.332
- 3.843
o kesin , nevzatta serhanda sıkıyor kendilerin isim kaçırmamak için.ciddi girişimler varsa,medyaya isimleri söylemeyin diye tembih edilmiş olabilir.imzaya kalınca söylenir belki.di marzio şerefsizi yazabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kesin , nevzatta serhanda sıkıyor kendilerin isim kaçırmamak için.ciddi girişimler varsa,medyaya isimleri söylemeyin diye tembih edilmiş olabilir.imzaya kalınca söylenir belki.di marzio şerefsizi yazabilir.
Ayi fener icin hazirlamistir onuVolkan adam etti biraz bunu. Morutan kiralanıyorsa bir yerlere sağ kanat rotasyonunu Emre Mor ve Yunus Akgün'den oluşturmaya ben fitim. Hücum olarak çok da derdimiz olmaz zaten eğer orta sahamız bomba gibi olursa.
Bir şey olmaz. Bize futbolcu hazırlamış olur.Ayi fener icin hazirlamistir onu
Nevzatın bildiğini sanmıyorum bilse tak diye yazar o. Serhan türk biliyor olabilir onu bilmiyorum daha öncede dediğim gibi o adam transfer süreçlerinde çok isim vermez zaten son imzaya kaldıysa söyler ve havalimanında iyi karşılama yapar.o kesin , nevzatta serhanda sıkıyor kendilerin isim kaçırmamak için.
Belesmi morBir şey olmaz. Bize futbolcu hazırlamış olur.![]()
o kadar ingiltereye kitlendimki geçenlerde "ikiside ingiltereden" gibi biri bir şey paylaşılmıştı.Nevzatın bildiğini sanmıyorum bilse tak diye yazar o. Serhan türk biliyor olabilir onu bilmiyorum daha öncede dediğim gibi o adam transfer süreçlerinde çok isim vermez zaten son imzaya kaldıysa söyler ve havalimanında iyi karşılama yapar.
Mendy sanmıyorum ona büyük isim diyorlar ise söverim net yani thiago ve chmaberlinde çok uçuk olur heleki thiago barkley olabilir loftus cheek de zor ihtimal ama olabilir yinede birde aklıma ndombele geliyor.o kadar ingiltereye kitlendimki geçenlerde "ikiside ingiltereden" gibi biri bir şey paylaşılmıştı.
Lingard geldi aklıma , Oxford-Chamberlain geldi - Thiago geldi - trasnfermarktta baktım Mendy (leicester) falan - barkley geçen seneden muhabbetler... çok açılmışta olabilirim bunlar sonuçta maliyette kolay değil - iknada kolay değil , ingilizi ingiltereden koparmak çok zor bence
haklısın arkada şu skorer videosu izliyorum - tamda Bilsem hemen haberini yaparım dedi nevzat ..ama bilmeyipte çok agresif çok diamik diye babalıyor neye göreyse...
bende ilk ndombele aklıma gelendi - onu eklemedim adı geçti konu içinde diye - uçuk kaçıyorlar tabi , parada yetmez onlara.Mendy sanmıyorum ona büyük isim diyorlar ise söverim net yani thiago ve chmaberlinde çok uçuk olur heleki thiago barkley olabilir loftus cheek de zor ihtimal ama olabilir yinede birde aklıma ndombele geliyor.
Halil'e verilecek paraları geri dönüşüme göndersinler en azından çevreye faydası olur.Halil'in Litvanya macindaki kaleciyle karsi karsiya kalmisken hala çalim atmaya calismasini hatirladikca, riske deger mi diye dusunuyorum.
Muhabir: Büyük bir yıldız imza aşamasına geldi.
Taraftar: Bu adam kolpanın önde gideni, inanmayın.
Aynı muhabir: Orta sahaya Azubuike geliyor.
Aynı taraftar: Aldığımız adama bak yazıklar olsun vizyonsuz herifler.