Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardımcı antrenör statüsündeki adama ödenen paralara bak yaw aziz yildirima gel Galatasaray'ı zarara sok desen bu kadarını yapmaya utanır.. yarim sezon kondisyonerin yapabileceği kadarini yapan herif 2 milyon euro sokmus gtumuze ..Torrent için Galatasaray'ı bedava çalıştırmak bile başlı başına bir şereftir yaw böyle bir kazık yeme şekli olamaz..

O sezonda oynattigi maca orantili diyor ama?
0 euro alır heis buna göre
Madde 4. Avrupa bonusunda yazmıyordu sanırım. 22/23'ünü çekememiştim.
1655800057289.png

Edit: Şimdi baktım, Avrupa maddesi sonraki sezonu içermiyor. Oradan yırtarız. Karşılıklı fesihte bir sıkıntı çıkmaz gibi duruyor.

Son düzenleme:
Haber doğruysa güzel gelişme

artık oyuncu satmayı öğreniyoruz demektir bu

valla onu geçtim adamların gazeteleri medyası devamlı Marcao'yu övüyor.

O nedenle taraftarıda baskıdadır istiyoruz onu kesin diye...

ipe ipe arttıracaklar o teklifi 17+ bonusla minimum 20 Totale bağlamak gerekir (bana göre min 25 olmalı hep dedim ama oralara çıkmayacaklar gibi)

Sözleşmesinde fesih olursa da bonusları alır maddesi vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 163594

0 euro alır heis buna göre

yok 22-23 sezonu için olan bonusu alır takım başında olmasada - bu konu geçmişti TD ler fifaya gidiyor "beni tutsalardı ben bunu kazanırdım hazırlıkları yapmıştım" falan diyerek o bonusu koparıyorlar ve haklı çııkıyorlar işin içinden diye edi ile büdü yaptıydı muhabbetini.

yani bütün total ile beraber +200k yi da istiyor demekki - son resmi maçtan sonra 30 gün içinde diyor sonunda yani 2023 haziranı falana denk gelen bir durum - ki zaten 10 ay maaş verirken sonuncusu haziran olacaktır orda ekleniyor üzerine (150k ise maaş aylı +200k champ bonus gibi 2023 haziran ayı için)

Harcama limitimiz 1 milyar 586 milyon. Son kuruşuna kadar harcayalim

yok 22-23 sezonu için olan bonusu alır takım başında olmasada - bu konu geçmişti TD ler fifaya gidiyor "beni tutsalardı ben bunu kazanırdım hazırlıkları yapmıştım" falan diyerek o bonusu koparıyorlar ve haklı çııkıyorlar işin içinden diye edi ile büdü yaptıydı muhabbetini.

yani bütün total ile beraber +200k yi da istiyor demekki - son resmi maçtan sonra 30 gün içinde diyor sonunda yani 2023 haziranı falana denk gelen bir durum - ki zaten 10 ay maaş verirken sonuncusu haziran olacaktır orda ekleniyor üzerine (150k ise maaş aylı +200k champ bonus gibi 2023 haziran ayı için)
Tek taraflı fesih yapmazsak bir sıkıntı çıkmayacak gibi. İşi yokuşa sürer mi bilmiyorum. En kötü askıya almak lazım. O 4 milyon brüt olabilir.

denayerrrrrrrrrrrrrrr

ho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt